Cultura

Més de 200 persones omplen el Castell de Vilafortuny en el concert de la Coral de la URV

Per Raquel Samaniego

La Coral de la URV va actuar al Castell de Vilafortuny el passat divendres al vespre

La Coral de la URV va ser la protagonista del concert de Santa Cecília celebrat el passat divendres al vespre al Castell de Vilafortuny. Més de 200 persones van omplir el recinte per escoltar nombroses cançons d'autors nacionals i internacionals, en un recital organitzat per l'associació cultural de Vilafortuny. Aquest acte era amb entrada gratuïta, però tenia una finalitat solidària. El dia de Sant Jordi es va donar a conèixer la guanyadora del concurs literari, Montserrat Carrión, que va presentar el conte 'Caracolito y el viaje intergaláctico'. El dia del concert es van vendre fins a 54 llibres, a un preu de 10 euros la unitat. En total, doncs, es van recaptar 540 euros que aniran destinats íntegrament al projecte solidari que impulsa la fundació 'El sueño de la campana'.

Aquest projecte s'està desenvolupant a la població de San Ramón, a Nicaragua, on existeix una associació anomenada 'Los Pipitos' de nens i nenes discapacitats. Aquests diners, així com la resta que l'associació cultural de Vilafortuny recaptarà en els propers actes que realitzi, es destinaran a medicaments i aliments per a tots aquests nens.

Per adquirir els contes


L'associació cultural de Vilafortuny té preparades dues activitats més al llarg del mes de desembre per tal de poder vendre més contes i destinar els diners al projecte solidari. El dia 12 es farà el mercadet solidari a l'avinguda de Mas Clariana, de 10 a 15 hores; i el dia 19 es farà el concert solidari a la Parròquia de Santa Maria de Vilafortuny. D'altra banda, segons ha explicat la presidenta de l'associació, Encarna Moreno, tot i que tots els anys es fan activitats per recaptar diners per la Marató de TV3, enguany han decidit que destinaran diners directament des de la mateixa entitat cultural.

Comenta aquest article