Esports

El FC Cambrils i el Cambrils Unió signen dues noves victòries mentre que el CB Cambrils suma el 10è partit guanyat

Per Redacció

Imatge del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol entre el FC Cambrils i el Torredembarra

Futbol

Primera Territorial

FC Cambrils 1 - Torredembarra 0

Nova victòria del FC Cambrils en un partit que va saber controlar en tot moment. El domini dels cambrilencs en el primer temps va ser força clar i va culminar amb l'1 a 0, gol que va fer Eze al minut 45 de partit, just abans de la mitja part. A la represa, el Torredembarra va pressionar per intentar endur-se un resultat positiu però el FC Cambrils va saber controlar el partit i aconseguir aquest triomf que el manté en la sisena posició.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Camp Clar, el líder de la categoria.

Salou 1 - Cambrils Unió 2

El Cambrils Unió va sentenciar el partit ràpidament ja que al minut 10 ja guanyava per 0 a 2. El primer gol el va fer Maestre al minut 3 i  Oribe va fer el segon al minut 10 de partit. El Cambrils Unió va tenir controlat el partit i el Salou només va poder escurçar distàncies en el marcador al minut 90, aconseguint el definitiu 1 a 2.
La propera setmana el Cambrils Unió juga a casa contra el Calafell, equip que ocupa el quart lloc de la classificació.

Tercera Territorial

Duesaigües 1 - Marina 1

El Marina va treure un empat de la seva visita al camp del Duesaigües, un equip que està situat a la part mitja de la classificació. Al primer quart d’hora de partit, l’equip local es va avançar en el marcador, 1 a 0, fet que va fer que l’equip cambrilenc anés a remolc en el marcador. Cap al minut 30 de la primera meitat i sense gairebé llum solar, el partit es va haver d’aturar, ja que els focus de llum del camp no s’encenien i no es podia seguir jugant. Després d’uns deu minuts de joc aturat, es va reprendre el partit. En aquesta represa, el Marina va aconseguir marcar mitjançant Suli i posar l’empat en el marcador. En la segona part, l’equip de Cambrils va tenir algunes ocasions de gol, però el marcador ja no es va moure.
Amb aquest empat, el Marina segueix al capdamunt de la classificació i se situa tercer del seu grup. La propera setmana, l’equip rebrà a casa La Pastoreta, que és el segon classificat.

L'Espluga 2 - Vilafortuny 2

El Vilafortuny va empatar en camp contrari davant de l'Espluga de Francolí 2 a 2. En el minut 10 de partit, els locals es van avançar en el marcador després d'una errada defensiva del Vilafortuny. Després, en el minut 32, va arribar el segon gol local a conseqüència d'un error del porter de l'equip cambrilenc. A falta de pocs minuts per marxar al descans, concretament en el minut 40, el jugador del Vilafortuny Maikel marcava el 2 a 1 i retallava distàncies en el marcador. En el minut 30 de la segona part, el Vilafortuny va tornar a marcar amb un gol obra d'Ivan, el qual posava el definitiu empat a 2. Quan més pressionava el Vilafortuny i podia arribar el tercer gol, l'àrbitre va xiular el final del partit cinc minut abans del temps reglamentari.

Bàsquet

CB Sant Josep Obrer 68 - CB Cambrils 78

El CB Cambrils segueix comptant els partits per victòries, 10 partits jugats i 10 de guanyats. En aquesta ocasió, la victòria va ser força treballada ja que el CB Cambrils jugava fora de casa contra un dels rivals difícils de la categoria. El partit va ser dur però gràcies a la bona defensa dels cambrilencs, sobretot en el darrer quart de partit, es va aconseguir la victòria. Prova d'aquesta duresa va ser que el CB Cambrils va acabar amb els únics 5 jugadors a la pista i amb 4 expulsats amb 5 faltes personals. Cal dir que els locals es van avançar al marcador al primer quart però el CB Cambrils va capgirar el resultat a partir del segon quart i ja no va deixar l'avantatge.
La propera setmana el CB Cambrils rep a casa al SE Casal Vilafranca B.

Hoquei

CH Corbera 4 - Cambrils CH 6

Segona victòria consecutiva del Cambrils CH al guanyar a la pista del CH Corbera. Els primers minuts de partit van venir marcats per l’especulació dels dos equips, i no va ser fins al minut 7’ de joc quan va arribar el primer gol de la nit de la mà del cambrilenc Jordi Franch (0-1). Aquesta circumstància va fer que els locals incrementessin la pressió sobre la porteria de David Barriche, però la defensa cambrilenca es mostrava sòlida, fins que al minuts 16’ els locals van trobar una esquerda per a fer pujar l’empat (1-1). Però els homes de Salva Franch tenien clar que havien de posar tota la carn a la graella si volien treure alguna cosa positiva del desplaçament a Corbera. I així va ser, un inspirat Joan Roig va iniciar la remuntada cambrilenca quan faltaven vuit minuts per arribar-se al descans. El segon gol dels homes de Salva Franch va arribar després d’un contraatac que va finalitzar el capità cambrilenc (1-2). A dos minuts de la mitja part va  arribar el tercer gol del Cambrils, quan Joan Roig va definir amb un gran gol una jugada personal (1-3). I si la cosa no era suficient, encara no havien passat ni trenta segons del tercer gol, que va arribar el quart de la nit. Novament, Joan Roig feia passar la bola entre el cos del porter local i el pal curt (1-4). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
El segon gol del Corbera a quatre minuts de la represa del partit (2-4) va tornar l’esperança a la afició local. Però, en dos minuts, el Cambrils va augmentar encara més l’avantatge. Primer Xavi Caparrós “Capi” al minut 5’ feia el cinquè gol dels cambrilencs (2-5), i després Joan Roig anotava el quart gol de la seva compta particular, i el sisè dels homes de Salva Franch (2-6). Encara s’havien de jugar dinou minuts de la segona part, i el Cambrils ja havia fet el més difícil. Però, tot i el desavantatge, els locals no van tirar la tovallola. Dos minuts més tard del gol visitant, va arribar el tercer dels locals (3-6). Els minuts anaven passant, i cada cop era més a prop la victòria dels cambrilencs, però a vuit minuts del final del partit, el Corbera escurçava la diferència (4-6), i posava emoció al partit. I si la pressió local no era suficient, l’expulsió de l’entrenador Salva Franch, va fer jugar als cambrilencs als darrers dos minuts amb un jugador menys. Tot i aquesta circumstància el marcador ja no es va moure, arribant-se al final del partit amb el resultat de 4-6.
Amb aquesta victòria el Cambrils s’allunya una mica més de les posicions finals de la classificació, però no per això pot relaxar-se, perquè dissabte vinent rep un CP Congrés que no vol perdre de vista les places capdavanteres de la categoria.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.SIRVENT 4 – Móra d'Ebre FS 4

Molt bon inici de partit per part del Mediterrani que als set minuts ja guanyava per tres gols a zero, obra de Joan, David i Àlex. L’equip cambrilenc va oferir un molt bon joc i va dominar l’equip rival, gaudint de diverses oportunitats que haurien pogut fer augmentar la diferència en el marcador. Per contra, el rival es va mostrar molt inoperant en atac i molt fluix en defensa. Quan tot semblava indicar que seria un partit plàcid per a l´equip cambrilenc van sorgir els problemes i una vegada més, la falta de concentració i els errors defensius van permetre al Mora d´Ebre reduir la diferència i deixar el marcador en un inquietant 3 a 2. Abans de la mitja part però, el jugador local Àlex tornava a marcar gràcies a una jugada d’estratègia, deixant el resultat de 4 a 2 al descans.
La segona part del partit va ser per oblidar amb un Mediterrani descentrat, sense idees en atac i molt nerviós. Aquests nervis van fer que cometessin molts errors, els quals eren aprofitats pels jugadors del Móra d´Ebre per crear perill en diversos contratacs. Fruit d´un d´aquests contratacs el Mora d Ébre va marcar el tercer gol. Aquest gol va augmentar l’ansietat i els nervis de l’equip local que a falta de tres minuts per acabar el partit i en una jugada desgraciada, es feia un gol en pròpia porteria deixant el marcador en empat a quatre gols. En els darrers tres minuts, el Mediterrani va posar setge a la porteria del Móra d´Ebre per tal d´emportar-se els tres punts, però el marcador ja no es va moure tot i tenir una oportunitat molt clara amb la porteria buida.

El proper cap de setmana, el Mediterrani s’enfrontarà al Flix a les 19 hores, al Palau Municipal d’Esports. Abans del partit, es farà la presentació dels equips base del club.

Handbol

CH Cambrils 27 - CH Garbí 25

Tennis taula

Reus C 0 - Cambrils A Autoplancha Platino 4

L’equip segueix primer de la classificació i sense cap derrota. Els jugadors Josep Pajuelo i Guillermo González tampoc coneixen la derrota.

Tercera territorial grup A Cambrils B Fonda Montserrat 4 - Almoster E 0. L’equip cambrilenc segueix segon en la classificació. Cambrils C Canalsmed 0 - Nàstic C 4
Aquest equip passa de la tercera a la quarta plaça de la classificació.
Tercera territorial grup C

Gratallops PS D 0 - Cambrils D Bonadent 5

El Cambrils segueix líder d’aquest grup. Promoció BSalou 0 - Cambrils B Autoplancha Platino 5

Victòria que situa aquest equip en segona posició.

Cambrils C Dynamic System 2 - Reus B 3

Amb aquesta derrota, l’equip se situa en la quarta posició. En aquesta jornada, cal destacar les actuacions de Juanjo Nieto, Julem Untzuaga i Pol Llacer en els equips de base; Sergi Pérez, Cristían Gil, Miguel Ángel González –invicto– en Tercera i Albert Rodríguez en Segona. Per altra banda, el partit de promoció entre el Cambrils A i el Tarraco C es disputarà aquest proper dijous. Aquest equip segueix en la segona posició de la classificació. Finalment, en el primer partit de la lliga de tennis taula en cadira de rodes jugat a Sabadell, el jugador i representant del club cambrilenc –Manel Sebas– va guanyar tres dels cinc partits disputats i se situa entre els primers del seu grup.

Comenta aquest article