Societat

La Penya Barça Cambrils escalfa motors de cara al seu 50è aniversari amb una fideuada popular al port

Per Berta Ruiz

Foto de família de la junta de la Penya Barça amb el Guillermo Amor i l'Albert Puig

La Penya Barça Cambrils va organitzar una fideuada popular a les Escales Reials del port aquest passat diumenge al migdia per tal de recaptar fons de cara a la festa grossa dels 50 anys de la penya que se celebraran l'any 2011. Cap a dos quarts d'una del migdia es van començar a servir les primeres racions de fideus rossos, els quals van ser elaborats gràcies a la col·laboració de l'Associació d'Antics Alumnes de La Salle, la Confraria de Pescadors, la peixateria Savall, el restaurant Miquel's –que va elaborar l'all i oli–, i la Cooperativa Agrícola de Cambrils i la fruitera Baiges que van aportar fruita pels assistents. Durant el matí es van cuinar unes 300 racions de fideus rossos que es van repartir entre els seguidors barcelonistes i penyistes que s'hi van voler acostar. Tal com va comentar la presidenta de la Penya Barça Cambrils –Jordina Font– a Revista Cambrils Diari Digital, aquest era el primer acte de cara a recaptar fons per a la celebració dels 50 anys de la penya. De fet, el dia 1 d'abril del proper any 2011 s'encetaran els actes de celebració pel mig segle d'existència de la penya barcelonista cambrilenca.

Presència de l'exblaugrana Guillermo Amor i el cambrilenc Albert Puig

A banda de la fideuada popular, també es va comptar amb la presència del secretari tècnic del futbol formatiu del FC Barcelona, el cambrilenc Albert Puig, el qual va signar exemplars del seu llibre "La força d'un somni". Acompanyant a Puig també hi va ser present, l'exjugador blaugrana, Guillermo Amor, actual director tècnic de l'àrea formativa del club. Molts dels aficionats culers no van desaprofitar l'ocasió per fotografiar-se al costat de l'exfutbolista. D'altra banda, durant l'acte també es va comptar amb l'assistència del president de l'Agrupació de Penyas de Tarragona Nord –Pere J. Cols– i el delegat de zona, Francesc Serra. També es van posar a la venda productes de la Penya, la loteria de Nadal –que porta el número 10461 en honor a la data d'inauguració oficial de la penya–, els calendaris del 50è aniversari creats per l'artista cambrilenc David Callau, així com el llibre d'Albert Puig.

Participació de la Penya en la passada festa del Gamper

D'altra banda, cal destacar que la Penya Barça Cambrils va prendre part en la passada festa del Gamper celebrada a l'agost. Durant el congrés penyista organitzat pel Gamper, el FC Barcelona i la marca Sharp van obsequiar la penya cambrilenca amb una televisió de 52 pulsades, en motiu del seu 50è aniversari. A més, dos membres de la junta i dos penyistes van poder desfilar amb l'escut de la penya per la gespa del Camp Nou.

Molta gent es va acostar diumenge a les escales reials per tastar els fideus rossos

Comenta aquest article