Cultura

L'institut Cambrils acull una xerrada per abordar la relació entre les dones i la ciència al llarg de la història

Per Redacció

La professora Coral Cuadrada durant la seva conferència ahir a la sala d'actes de l'institut Cambrils

Seguint amb els actes de la Setmana de la Ciència, la sala d'actes de l'institut Cambrils va tornar a acollir ahir al migdia una conferència adreçada als alumnes del centre. En aquesta ocasió, la xerrada va portar per títol "Dones i ciència" i va anar a càrrec de la professora del departament d'Història i Història de l'Art de la Universitat Rovira i Virgili, Coral Cuadrada.

Aquest any 2010, la URV l'ha dedicat a treballar i a investigar sobre la relació entres les dones i la ciència i ho ha fet amb diferents exposicions i recerques sobre les figures femenines en aquest àmbit. En la xerrada d'ahir, Coral Cuadrada va centrar-se en el recorregut de les dones en el món científic al llarg de la història.

Avui, taula rodona sobre agricultura, transgènics i biodiversitat

Aquesta activitat també formava part del programa d'actes de l'Antena del Coneixement de la URV de Cambrils, el qual seguirà avui mateix amb un nou acte al Centre Cultural i Ocupacional a partir de les 19 hores. En aquest cas, s'organitzarà una taula rodona en el marc de la Setmana de la Ciència que portarà per títol "Agricultura, transgènics i biodiversitat". Hi intervindran Román Galimay –bioquímic i Doctor en farmàcia per la Universitat francesa de Nancy–, Miquel Vallmitjana –biòleg i Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona– i Sònia Gómez Galera, tècnica de la comissió de bioseguretat del Servei de Producció Agrícola del departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat. Josep M. Pagès, director de RTV Cambrils, serà el presentador de l'acte.

Comenta aquest article