Esports

Tres patinadores del CP Cambrils pugen al primer lloc del podi en el 3er Trofeu d'iniciació de patinatge artístic

Per Redacció

Al davant, d'esquerra a dreta: Laura Martínez, Carla Herrera i Sílvia Lahera. Al darrere, d'esquerra a dreta: l'entrenadora Núria Ramino, Itziar Rofes, Natàlia Arroyo, Núria Cardona i Maria Carbó

Les patinadores cambrilenques Itziar Rofes, Natàlia Arroyo i Sheila Hurtado van pujar al podi del 3r Trofeu d'iniciació de patinatge artístic, celebrat a les instal·lacions del CN Reus Ploms el passat cap de setmana, al classificar-se les tres en la primera posició de les seves respectives categories.

Les classificacions obtingudes per part de totes les patinadores del CP Cambrils que hi van participar van ser les següents:
En el nivell I:
-En la categoria de 0-8 anys: Itziar Rofes va quedar com a primera classificada, Maria Carbó va ser 7a, Núria Cardona la 8a, Laura Martínez va obtenir la 16a posició, Carla Herrera la 17a i Sílvia Lahera va ser 18a.
-En categoria de 9-10 anys: Natàlia Arroyo va obtenir la primera posició de la classificació.

En el nivell II:
-En la categoria de 9-10 anys: Sheila Hurtado es va classificar en la primera posició.
-En la categoria de 11-12 anys: Laia Granero va obtenir la 22a posició de la classificació
-En categoria més de 13 anys: Mireia Villas va assolir la 9a posició, Montserrat Rius la 14a i Laia Muñoz la 15a posició.

Per a les patinadores Sheila Hurtado, Mireia Villas i Montserrat Rius aquesta va ser la última competició en categoria de debutants en la que hi participen, ja que la temporada vinent passaran totes tres al patinatge de competició. Sheila Hurtado ho farà en la categoria aleví, i Mireia Villas i Montserrat Rius en categoria cadet, ja que totes tres han aprovat el certificat en els darrers mesos.

D'esquerra a dreta: Mireia Villas, Montse Rius, Laia Muñoz i Laia Granero

Sheila Hurtado amb l'entrenadora Núria Ramiro

Comenta aquest article