Informació general

Mercè Dalmau (CiU): "De cada tres paraules que diu el socialista Xavier Sabaté, dues són Josep Poblet"

Per Raquel Samaniego

Anna Rom, Jaume Gila, Jesús Nogués, Edgar Berengué i Mercè Dalmau, ahir a la carpa informativa instal·lada al costat del mercadet del passeig d'Albert

En el primer acte de campanya que va fer el PSC a Cambrils, el divendres dia 12, el candidat socialista per Tarragona, Xavier Sabaté, va manifestar que CiU, en les seves intervencions, no feien mai referència a les seves propostes electorals. Responent a aquestes paraules, la portaveu de CiU a Cambrils, Mercè Dalmau, apuntava que "no és de rebut que digui aquestes coses quan nosaltres hem sortit moltes vegades amb la carpa informativa al carrer per copsar l'opinió de la gent; quan nosaltres hem estat fent actes territorials amb l'Artur Mas per explicar les propostes específiques de cada àmbit des de molt abans de que comencés la campanya electoral; quan nosaltres des d'aquí al territori hem fet quatre sessions on s'han plantejat les propostes i s'han escoltat sobretot les demandes dels diferents col·lectius i experts. Nosaltres fem una campanya en positiu i en cap moment volem caure en les provocacions del PSC i del senyor Xavier Sabaté al seu capdavant, que té fixació concreta amb el nostre candidat Josep Poblet, ja que de cada tres paraules que diu dues són Poblet".

Així de contundent es mostrava ahir la convergent cambrilenca al respondre les paraules de Xavier Sabaté. I ho feia en un acte més de campanya, concretament ahir al matí en la carpa que CiU va instal·lar a l'inici del mercadet del passeig d'Albert, on es va repartir informació del partit a la ciutadania. Aquest, però, no va ser l'últim acte electoral del dia, doncs a la tarda, al Centre Cívic de Vilafortuny, a banda d'ella i el també cambrilenc Edgar Berengué, va ser el número 2 de la candidatura de CiU per Tarragona, Carles Sala, qui hi va ser present.

"Molta gent vol un canvi"

Dalmau, en paraules a Revista Cambrils Diari Digital, assegurava que "la gent vol un canvi per que estan cansats d'aquests set anys de tripartit; set anys en què no han vist quin ha estat el fruit de govern, ja que el tema econòmic no funciona, el dia a dia dels emprenedors i dels petits empresaris no funcionen, molta gent està a l'atur, etc. Tots ells veuen que la Generalitat no els hi dóna cap solució". En aquest sentit, Mercè Dalmau apuntava que han constatat com molts ciutadans "tampoc estan d'acord amb la darrera subvenció que han donat in extremis als anomenats ni-ni's, doncs la gent vol que es premiï la cultura de l'esforç i del sacrifici i no té sentit que premiem a uns joves que no fan absolutament res. Altres que s'han format tota la vida i també tenen dificultats per trobar treball, no se'ls ajuda de cap manera. Per tot això plegat detectem una gran esperança en el canvi".

La importància d'anar a votar

En l'acte de Convergència i Unió d'ahir a la tarda a Vilafortuny, Carles Sala va anomenar diferents raons per votar CiU en les properes eleccions al Parlament, i va incidir en la importància d'anar a votar. A més, va fer repàs a diverses propostes de partit en temes relacionats amb l'educació o el treball. Sobre aquest darrer àmbit, Sala va fer referència a que l'administració hauria de ser "amiga" per tal de facilitar als empresaris el desenvolupament del seu negoci. I, entre d'altres aspectes, el de CiU va incidir en els set anys de govern tripartit i en el "desequilibri territorial" que han propiciat, ja que "el 67% del pressupost d'inversions es dedica a l'àrea metropolitana de Barcelona, i només el 33% es dedica a tota la resta de Catalunya".

Edgar Berengué, Carles Sala i Mercè Dalmau, ahir a l'acte celebrat a Vilafortuny

Comenta aquest article