Els dos equips femenins del FC Cambrils continuen la seva bona ratxa de resultats

Imatge de la plantilla de l'equip femení de F-7 del FC Cambrils en el darrer partit de temporada | Cedida

El passat cap de setmana, el FC Cambrils "B" F-7 va aconseguir una nova victòria davant de La Pobla de Mafumet per 1-3. Les cambrilenques no volen cedir cap punts a la lliga i estan treballant molt dur per aconseguir-ho. El domini del FC Cambrils durant tot el partit va ser molt clar, amb moltes arribades a l'àrea contrària. El primer gol del partit va arribar gràcies a un gran xut directe de la jugadora del Cambrils Medi després que l'àrbitre xiulés una falta a favor de les cambrilenques. Uns pocs minuts després i degut a una errada de la defensa cambrilenca va fer pujar al marcador l'únic gol de les jugadores locals. Amb el resultat d'empat a un gol es va arribar al descans. La segona part del partit va ser més igualada, tot i que en aquesta, les cambrilenques van aconseguir dos gols més obra de Clàudia i Ainhoa G.

Empat del FC Cambrils "A" davant el Cunit, equip líder del grup

D'altra banda, el FC Cambrils "A" F-11 dirigit per Carles Sánchez, va aconseguir un empat davant del Cunit CF, primer classificat de la lliga. Aquest va ser un partit molt dur, en el qual no hi va faltar l'emoció. En acabar la primera part, el resultat era d'1 a 0 a favor del Cunit. Tot i marxar al descans amb un resultat negatiu, les cambrilenques van reaccionar en la segona meitat del partit i van aconseguir remuntar el marcador. A més, l'àrbitre va anul·lar un gol en un fora de joc inexistent, que hagués significat el gol de la victòria. Al final del partit es va arribar amb un marcador de 4 a 4. Les cambrilenques van sumar un valuós punt, que les mantenen en els primers llocs de la classificació general.