Esports

Els judokes cambrilencs participen a la primera prova classificatòria pel Campionat d'Espanya

Per Redacció

Anton Llaveria, Yeison Quiroz i Virgínia Giménez són els judokes cambrilencs que van participar al primer rànquing de la temporada de la categoria júnior

El passat dissabte 13 de novembre es va disputar el primer rànquing de la temporada de la categoria júnior de judo a les instal·lacions Llars Mundet de Barcelona. Aquesta era la primera prova classificatòria pel Campionat d'Espanya d'aquesta temporada i hi van participar tres judokes del Club Escola de Judo Cambrils que van ser Anton Llaveria, Yeison Quiroz i Virgínia Giménez.

El judoka local Anton Llaveria, que va participava a la categoria de - 100 kg, va disputar una competició fantàstica superant tots els combats d'una manera molt tècnica i tots guanyats per "ipoon"(màxima puntuació). D'aquesta manera es va proclamar campió de la seva categoria, col·locant-se a la lliga catalana com a número 1 de la classificació.

5a posició per a Yeison Quiroz

Yeison Quiroz va competir a la categoria de - 60 kg i va obtenir la cinquena posició al perdre el combat de la medalla de bronze, que va ser molt disputat i emocionant. Tot i que va quedar a un pas de la medalla s'ha de dir que va realitzar uns combats molt bons amb contrincants molt més experimentats i on va fer ús d'una bona tècnica. Cal destacar que aquesta és la segona temporada que el Yeison competeix en campionats d'un nivell superior i té molt de mèrit que, amb poc temps, faci un salt qualitatiu que l'ha fet col·locar-se entre els millors judokes catalans actuals del seu pes.

2a posició per la Virgínia Giménez

La Virgínia era la representant femenina de club competint a la categoria de - 70 kg. Va aconseguir la segona posició després de perdre la final i es col·loca la segona de la lliga catalana del seu pes.

Comenta aquest article