Esports

Victòries del FC Cambrils, el Marina i el Vilafortuny i empat a casa del Cambrils Unió

Per Redacció

Imatge del partit disputat el dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i la Canonja

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 1 - la Canonja 1

L'expulsió del davanter Muriana, que aquesta setmana s'estrenava amb el Cambrils Unió, al minut 9 de partit va condicionar força el partit. Amb un jugador menys, els cambrilencs van dominar la primera part i van disposar d'ocasions que només es van veure traduïdes en gol al transformar Oribe una jugada iniciada per Edu i que significava l'1 a 0 a pocs minuts d'arribar al descans. A la segona part la Canonja va passar a ser el dominador i en una errada defensiva del Cambrils Unió els visitants van empatar el partit. Es va arribar al final del partit amb un empat tot i que el Cambrils Unió va disposar d'una ocasió claríssima als darrers minuts del partit.
La propera setmana el Cambrils Unió jugarà al camp del Salou.

Gandesa 2 - FC Cambrils 4

Victòria contundent d'un FC Cambrils que continua amb la seva línia ascendent. El davanter Pau va marcar el 0 a 1 al minut 14 de partit i el 0 a 2 al minut 34. Poc abans del descans, el Gandesa escurçava distàncies al marcar de penal. A la represa del partit, el FC Cambrils va tornar a marcar amb un gol de Samu. El Gandesa va fer el 2 a 3 i ja en temps de descompte Ivan marcava el definitiu 2 a 4.
Amb aquesta nova victòria, el FC Cambrils escala posicions i se situa en el sisè lloc. La propera setmana rep la visita del Torredembarra, equip que actualment ocupa la tercera posició.

Tercera Territorial

Marina 1 - l'Espluga 0

Victòria treballada del Marina que es va imposar a l'Espluga amb un gol de Rafa al minut 24 de partit. Els cambrilencs van disposar de diverses ocasions molt clares per ampliar el marcador però la falta d'efectivitat va fer que el rival s'anés creixent i plantegés serioses dificultats a la victòria del Marina. La victòria situa el Marina en el grup capdavanter de la classificació.
La propera setmana el Marina jugarà al camp del Duesaigües.

Vilafortuny 2 - la Riba 1

El Vilafortuny va aconseguir emportar-se els tres punts de la darrera jornada. El primer gol el va marcar Fonfreda al minut 25 de la primera part, i poc després, al 37, va ser Maikel qui va aconseguir fer el segon gol per als cambrilencs. A la segona part va arribar el gol dels rivals, marcant de córner. Cal destacar que el jugador cambrilenc Jolmes va ser expulsat amb targeta vermella directa després d'agredir a un contrari que en el decurs d'una jugada li havia donat un cop de colze.

Ignasi Esteve llança a cistella en el partit disputat el passat dissabte al vespre entre el CB Cambrils i el CB Àguiles

Bàsquet

CB Cambrils 71 - CB Àguiles 66

Novena victòria consecutiva per a l'equip sènior A del CBC en els nou partits jugats aquesta temporada. En aquesta ocasió, els cambrilencs van enfrontar-se al CB Àguiles, desè classificat del grup que va posar-li les coses força difícil. Durant bona part del partit, el joc cambrilenc va ser força fluix defensivament i no gaire encertat en atac, davant d'un rival que va pressionar i va jugar amb molta intensitat. El primer parcial es va acabar amb un escuet 12 a 11, després d'uns deu primers minuts de desencert en els tirs de camp dels dos equips. El segon període va seguir la mateixa tònica, amb un marcador ajustat i igualat en tot moment, però un darrer triple final dels visitants els va permetre marxar al descans amb un punt d'avantatge, 28 a 29. En la represa del partit, el Cambrils va aconseguir distanciar-se en el marcador, tot i mostrar un gran desencert des de la línia de tirs lliures (3 de 10). El tercer quart es va acabar amb el resultat de 50 a 43. El darrer període va estar marcat per les nombroses interrupcions conseqüència de les faltes personals comeses per part d'ambdós equips. En aquest temps, els visitants es van mostrar més encertats des de la línia de tir lliure i van aconseguir endur-se el parcial, arribant al final del partit amb un resultat de 71 a 66.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Sant Josep Obrer.

El Cambrils CH es va imposar al CP Pla de Santa Maria en el partit disputat el dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Hoquei

Cambrils CH 3 - CP Pla de Santa Maria 1

El Cambrils CH es va retrobar amb la victòria davant la seva afició. Dissabte passat, el Cambrils C.H. es va endur els tres punts en el partit que l’enfrontava amb el CP Pla de Sta. Maria corresponent a la 9a
jornada de lliga. Els homes de Salva Franch necessitaven aquesta victòria per no enfonsar-se en les últimes places de la classificació general, i fugir dels mals resultats de les darreres jornades.
El partit es va posar de cara ben aviat, concretament al minut 1’30”, quan el cambrilenc Xavi Caparrós “Capi” va fer pujar al marcador el primer gol de la tarda (1-0). Les jugades s’anaven succeint a una i altra porteria, però van ser els visitants qui van fer el gol de l’empat al minut 7’(1-1). Tot i l’entrebanc del gol visitant, els cambrilencs es van saber refer, i sis minuts més tard, novament Xavi Caparrós, aixecant la bola per sobre del porter visitant, va trencar l’empat al minut 13’(2-1). El millor joc cambrilenc es va veure en els darrers minuts de la primera part. La bola es movia amb velocitat, i el moviment dels locals era ràpid. Fruit d’aquest moviment viu va venir el tercer gol dels homes de Salva
Franch. Una recuperació de pilota, va propiciar un ràpid contraatac dels cambrilencs Joan Muñoz i Marc Bullich, que després d’un teva-meva, va finalitzar amb un gran gol del jove Marc Bullich al minut 20’(3-1). L’inici de la represa va continuar amb el joc viu del final de la primera part, però mentre anaven avançant els minuts, i no poder ampliar a l’avantatge, els homes de Salva Franch van caure en un estèril joc d’individualitats. D’altra banda, els visitants només van inquietar la porteria cambrilenca amb tirs llunyans, que no van poder batre la porteria local, defensada per David Barriche.
A 1’20” del final del partit, el golejador de la nit, Xavi Caparrós va gaudir d’una bona oportunitat per ampliar el marcador local, però va errar el tir de falta directa, i el marcador ja no es va moure, arribant-se al final del partit amb el resultat de 3-1.
Amb aquesta victòria, els homes de Salva Franch continuen en places de descens, però escurcen la distància amb els equips que els precedeixen. Divendres vinent, el Cambrils C.H. podrà confirmar la millora de joc i de resultats a la pista del C.H. Corbera.

Handbol

CH Gavà 38 - CH Cambrils 31

Bon partit del sènior a Gavà, on l'equip va fer una primera part molt bona, on va plantar-li cara al líder de la competició. Els primers 30 minuts van ser de gran qualitat i de lluita, on les defenses van marcar la diferència. Els dos equips materialitzaven els seus atacs amb molts bons gols. Al final de la primera part, els cambrilencs només perdien per 19 a 18. En la represea, el Gavà va sortir amb molta velocitat i amb la intenció d'aconseguir un major marge de gols. De fet, ho van aconseguir als deu primers minuts del segon període, quan van aconseguir una renda de 5 gols. Els cambrilencs van reaccionar tímiadament, però mai sense acostar-se en el marcador. Finalment, victòria local per 7 gols de diferència.
El proper partit serà a casa, el proper dissabte a les 17.30 hores contra el CH Garbí.


Futbol sala

Futsal Valls 3 - CFS Mediterrani G. Sirvent 2

Nova derrota del Mediterrani a la pista del Futsal Valls per 3 a 2, després d'un partit molt igualat sense que cap dels dos equips mostrés més superioritat que l'altre. L'equip cambrilenc va tenir un mal inici de partit, ja que el Futsal Valls es va avançar en el marcador gràcies a un llançament de falta, en el que el porter tampoc va estar gaire afortunat. Després del gol local, el Mediterrani va patir uns minuts de descontrol, però per sort l'equip local no va saber aprofitar-ho. Tot i això, el Mediterrani va aconseguir entrar en el partit i va començar a crear més perill sobre la porteria contrària, i en una combinació entre Marce i Àlex va arribar el gol cambrilenc i l'empat. En els darrers tres minuts de la primera part, el Mediterrani va jugar amb inferioritat numèrica a causa de l'expulsió de Renan per doble groga en un parell de decisions arbitrals molt protestades per l'equip cambrilenc. Lluny d'encaixar el segon gol jugant amb un jugador menys, el Mediterrani va disposar d'una clara oportunitat a falta de 15 segons per al descans.
A la represa, el partit va seguir molt igualat, tot i que el Valls va aprofitar una de les poques aproximacions a la porteria rival per avançar-se novament en el marcador. El Mediterrani va seguir buscant la porteria local, però sense gaire sort i patint diversos contraatacs del Valls. A falta de cinc minuts per al final del partit, Carlos va aconseguir el gol de l'empat pel Mediterrani, aprofitant un rebuig del porter local. Tot i això, l'alegria va durar poc, perquè en la següent jugada el Futsal Valls va tornar a avançar-se en el marcador aprofitant la poca contundència defensiva del Mediterrani. En els darrers minuts, els cambrilencs van sortir amb el porter-jugador, però finalment no van poder empatar.
El proper partit del Mediterrani serà a casa el proper dissabte a partir de les 19 hores contra el CFS Móra d'Ebre

Resultats dels equips base del Mediterrani:
CFS Mediterrani (infantil) 7 - I. Mare Molas Reus 2
CFS Mediterrani AMPA Marinada (aleví) 6 - C. Santa Anna 5
CFS Mediterrani AMPA Marinada (benjamí) 3 - C. Sant Rafael La Selva 5
 
Tennis taula

Segona territorial:
Cambrils A Autoplancha Platino 4 - Lira Vendrellenca 0
Aquest equip es manté invicte i continua en el primer lloc de la classificació.

Tercera Territorial Grup A

La Selva D 0 - Cambrils B Fonda Montserrat 4
Nàstic D 2 - Cambrils C Canalsmed 3
Cambrils B Fonda Montserrat 4 - Altafulla B 0
(partit disputat el passat dimecres)
L'equip B es manté en el segon lloc de la classificació, mentre que l'equip C se situa en quarta posició.

Tercera Territorial Grup C
Cambrils D Bonadent 4 - AE Reus 1
Amb aquesta nova victòria, l'equip segueix mantenint el primer lloc de la classificació.


Equips de promoció:
Cambrils A Autoplancha Platino 4 - Almoster A 1
Després d'aquesta jornada, l'equip segueix mantenint el segon lloc de la classificació.
ETT Reus C 5 - Cambrils C Autoplancha Platino 0
La Selva E 0 - Cambrils C Autoplancha Platino 5 (partit endarrerit que va disputar-se aquest dissabte)
El Cambrils B del mateix grup ha descansat aquest cap de setmana i es manté en la segona posició del seu grup.
En les categories de promoció, cal destacar les actuacions dels palistes locals Marc Marchante, Zulema Romero i Raúl Draga. En les categories superiors van destacar les actuacions d'Albert Romero, Fabián Teruel, Sergi Pérez, Guillermo Servetti i Carles Ferrer. També cal fer una menció especial als jugadors invictes de Segona, Josep Pajuelo i Guillermo González.

Comenta aquest article