El FC Cambrils i el CF Oleastrum perden els partits disputats aquest cap de setmana

Per Redacció, David Miró

Detall del partit disputat ahir a l'Estadi Municipal de Cambrils entre l'Oleastrum i l'Alcanar
| Futbol

A la Primera Territorial, l'Oleastrum va perdre a casa davant l'Alcanar per 1 a 0. L'Alcanar va aconseguir el gol a la primera meitat i va saber conservar l'avantatge durant tot el partit. L'Oleastrum, per la seva part, no va saber aprofitar dues bones ocasions de gol que va tenir a la segona part i que haguessin pogut donar la volta al marcador. L'Oleastrum, de moment, ocupa el tercer lloc de la classificació començant per la cua.

A la Territorial Preferent, el Cambrils va caure a Sant Boi de Llobregat davant el Marianao Poblet per 3 a 1. La mala sort i les decisions arbitrals van ser claus per al resultat final. Amb aquest resultat el Cambrils es manté a la meitat de la taula classificatòria.

A la lliga nacional juvenil l'EF Veterans Cambrils va empatar a 1, a domicili, amb la Damm B. L'equip cambrilenc es troba a la meitat de la taula classificatòria del grup 7.

| Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 93 - Sant Vicenç 81
El primer equip es manté en posicions d'ascens, segon a la lliga, gràcies a la victòria aconseguida davant el Sant Vicenç. La intensitat defensiva en moments claus i l'encert en atac han estat claus per guanyar el partit.

Sènior masculí B
CB Cambrils 80 - CB Salou 30
Partit massa fàcil per als cambrilencs contra l'últim classificat de la lliga, els visitants en cap moment han estat al nivell dels locals. Amb aquesta victòria el Cambrils segueix lluitant per les primeres posicions del campionat.

Sènior femení
CB Calafell 27 - CB Cambrils 50
L'equip femení es retroba amb la victòria. Partit ben jugat per les cambrilenques; malgrat les baixes que presentaven, han controlat sempre el ritme i la bona circulació en atac de la pilota ha permès a les jugadores blanc i blaves trobar tirs còmodes. El Cambrils se situa cinquè en la lliga a un partit del quart.