Informació general

La Policia Nacional difon un vídeo amb els set criminals més buscats a l'estat, entre ells els dos atracadors del banc de Santander de Cambrils

Per Redacció

Imatge dels dos atracadors entrant a la sucursal del banc de Santander de Cambrils

La Policia Nacional ha difós pel seu canal de youtube unes imatges i unes informacions sobre els criminals més buscats, actualment, pels diferents cossos de seguretat. Entre aquests criminals s'hi troben els dos atracadors del banc de Santander de Cambrils que el passat 25 d'octubre van assassinar Estela Calduch en el seu assalt a aquesta sucursal. A part d'aquests dos homes, el vídeo policial mostra el rostre i les dades de 5 criminals més i demana la col·laboració ciutadana per a la seva possible detenció. Aquest sistema és nou i incorpora els recursos en xarxa com a eina policial.

Els atracadors tenen entre 30 i 35 anys

Segons la informació aportada per la Policia Nacional en el vídeo, els dos atracadors del banc de Santander fan 170 cm d'alçada, tenen entre 30 i 35 anys d'edat i un marcat accent espanyol. Tal i com ja es va poder veure a les fotos que es van distribuir inicialment, dissimulen el seu aspecte amb perruques així com amb barbes i bigotis postissos. El vídeo dóna el telèfon 091 per a qui disposi d'informació útil que pugui facilitar la captura d'aquests delinqüents.

D'altra banda, a youtube es pot trobar una altre vídeo, elaborat des de fonts pròximes a la policia, en el que es veu tota una seqüència fotogràfica de l'entrada i sortida dels atracadors al banc de Santander. En la successió d'imatges es veu com entren al banc, com un dels atracadors es treu una arma i com fan servir una altra de les treballadores per a sortir de l'entitat bancària. Aquest vídeo també demana la col·laboració ciutadana que pugui facilitar la detenció dels dos atracadors.

Comenta aquest article