Esports

El FC Cambrils s'imposa al Cambrils Unió per 3 a 1 en el derbi cambrilenc de futbol

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial

Una imatge del derbi cambrilenc, disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

FC Cambrils 3 - Cambrils Unió 1


El FC Cambrils es va emportar els tres punts del derbi cambrilenc de futbol. Unes 200 persones van acudir a l'estadi en una tarda molt freda. El partit va ser força travat i, tot i el resultat clarament favorable al FC Cambrils, el domini va ser altern i no es van comptabilitzar gaires ocasions de gol. Tot i això, el FC Cambrils va ser molt més efectiu i va aprofitar molt millor les seves ocasions. En el minut 19, Eze, un exjugador del Cambrils Unió ara a les files del FC Cambrils, marcava el primer gol quan engaltava una pilota per l'escaire de la porteria. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part sense enregistrar-se cap altra ocasió clara de gol. La segona part va començar amb la mateixa tònica, pressió al mig del camp i poques oportunitats. Però va tornar a ser el FC Cambrils qui va colpejar la porteria contrària quan va entrar una pilota centrada a l'àrea, al minut 71 de partit, a la que va saltar Albert Viñas, del FC Cambrils, i Pitarch, del Cambrils Unió, i que va suposar el segon gol de la tarda. El 3 a 0 va arribar poc després, amb el Cambrils Unió tocat pel resultat advers, al culminar una bona acció ofensiva de Toni Barreda. En aquests minuts de desconcert del Cambrils Unió hauria pogut pujar el 4 a 0 en una clara acció del FC Cambrils que el porter Vila va desbaratar. En els darrers minuts del partit va venir el gol del Cambrils Unió després d'un llançament de còrner en que la pilota va entrar a la porteria del FC Cambrils després de rebotar en dos defenses.
Després d'aquest resultat, el FC Cambrils se situa a la novena posició, amb 12 punts, mentre que el Cambrils Unió ocupa el 12è lloc, amb 11 punts.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Gandesa mentre que el Cambrils Unió jugarà a casa contra la Canonja.

Tercera Territorial

La Riba 1 - Marina 1

El Marina jugava aquest passat dissabte al camp de la Riba, un terreny de joc molt petit i de terra. A la primera part es van avançar els locals, anant al descans amb el marcador en contra, però ja a la segona part els cambrilencs van fer el gol de l'empat. Va ser el jugador número 10, Suli, el que va fer el gol que donava un punt als del Marina; un punt aconseguit en un camp al que no van saber adaptar-se en els 90 minuts de partit. El proper partit serà al camp municipal cambrilenc contra l'Espluga de Francolí, el dissabte a les 16 hores.

Riudecols 1 - Vilafortuny 1

Empat a casa del Riudecols. Els cambrilencs es van avançar al marcador en el minut 30, gràcies a un gol de Gonzalo, però les oportunitats de gol no arribaven. Tot i així, hi va haver dos xuts al pal i un parell de penals a favor dels del Vilafortuny que l'àrbitre no va xiular. A la segona part augmentava el marcador per part dels locals, però va ser un gol en pròpia porta dels cambrilencs. El proper diumenge a les 12 del migdia jugaran al camp municipal cambrilenc contra La Riba.

Futbol femení f7

FC Cambrils 11 - l'Hospitalet de l'Infant 1

Tot i que van començar marcant l'equip visitant, les cambrilenques van saber aprofitar els errors de les noies de l'Hospitalet de l'Infant i d'aquesta forma van golejar amb claredat a l'equip contrari. Les noies de Juan San Miguel no van necessitar un gran desplegament futbolístic, tot i que es van veure grans jugades, sobretot per les bandes, amb arribades molt ràpides a la porteria contrària. D'aquesta manera s'arribava al 6 - 1 al descans. En la represa de la segona meitat, el domini va continuar de banda de les cambrilenques, que van seguir amb la pressió absoluta sobre el terreny de joc, aconseguint l'11 a 1 definitiu.

Cal destacar el gran ambient que es va viure a la grada durant tot el partit gràcies a la magnifica afició que arrosseguen els dos equips del F.C. Cambrils Femení, que partit rere partit sempre estan donant ànims a les jugadores de la nostra localitat. L'alineació cambrilenca va estar integrada per Àngels, Iris, Meri, Mireia, Medi, Yeri i Carla, i les substitucions van ser per part de Didi, Sonia, Gemma, Andrea, Ainhoa G., Ainhoa M. i Claudia. Els gols del partit els va marcar Medi (amb 4 gols), Ainhoa G. (amb dos gols), Yeri (amb dos gols), i Carla, Mireia i Gemma.

Bàsquet

El CB Cambrils es va imposar al Cubelles en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

CB Cambrils 84 - CB Cubelles B 60


Vuitè partit i vuitena victòria de la temporada pel CB Cambrils. La jornada de presentació dels equips del club va culminar amb la victòria del sènior. Tot i la clara victòria dels cambrilencs, el primer quart de partit va ser força igualat i va acabar amb un avantatge de dos punts pel CB Cambrils. En el segon quart les coses van canviar i els cambrilencs van arribar al descans amb 11 punts d'avantatge. En la segona meitat del partit es va seguir amb la mateixa tònica, amb un Cambrils molt concentrat i molt resolutiu en les cistelles de dos punts i no tant en els tirs lliures. Tot i això, es va arribar a un avantatge final de 24 punts pels homes de Toti Marsal.
La propera setmana el CB Cambrils tornarà a jugar a casa contra el CB Àguiles.

Hoquei

CH Castellet 10 - Cambrils CH 1

El Cambrils CH va sortir apallissat de la seva visita a Sant Vicens de Castellet. Els homes de Salva Franch no van ser cap obstacle perquè els del Bages aconseguissin la victòria i el liderat de la categoria en el partit de divendres passat. L’enfrontament va ser un malson pel Cambrils CH, perquè els gols anaven entrant, un darrere d’altre a la porteria cambrilenca, sense que l’oposició que oferien pogués evitar el que al final es va materialitzar. El primer gol local va arribar al minut 3’(1-0), i a partir d’aquí, els gols locals van anar pujant al marcador fins al darrer minut de la primera part, en què el Castellet va fer el setè gol de la nit (7-0), resultat amb el que es va arribar al descans.
El joc dels cambrilencs no va canviar a la segona part, i d’això se’n van aprofitar els del Bages per incrementar l’avantatge. La màxima diferència en el marcador va coincidir amb l’expulsió del capità cambrilenc, Joan Roig, al minut 5’ amb el novè gol local (9-0). L’únic gol cambrilenc va venir de la mà de Joan Muñoz al minut 8’, a pilota parada, al transformar la falta directa sancionada als locals per
arribar al final de cicle de faltes (9-1). El marcador es va tancar a 2’ minuts del final amb el desè i definitiu gol dels locals (10-1).
Una derrota que situa els cambrilencs als darrers llocs de la classificació general, i amb la necessitat de remuntar aquesta situació, sinó volen caure en un cau de difícil sortida. El proper cap de setmana, el Cambrils C.H. rep la visita del C.P. Pla de Santa Maria, la primera oportunitat de trencar la mala ratxa per la que està passant.

Handbol

Cambrils CH 37 - CH Martorell 27

La primera part del partit d'aquest cap de setmana va ser bastant lluitada, amb avantatges sempre per l'equip local d'un màxim de quatre gols (6 a 2), però després del temps mort es va millorar el joc col·lectiu i, en els dos minuts finals els visitants amb un parcial de 3 a 1 es van apropar al marcador fins deixar-ho a la mitja part en 16 a 13.

La segona part començava amb un altre parcial de 2 a 0 per als visitants, que ja se situaven només a un gol, una situació agreujada a més a més per l'exclusió d'un jugador cambrilenc. Amb aquest contratemps una bona defensa del Cambrils provocava un parcial de 4 a 0. A partir d'aleshores es va anar augmentant la diferència en el marcador a base de contraatacs, amb una defensa intensa que feia l'equip local que provocava la victòria davant els barcelonins. D'aquesta manera, els cambrilencs escalen posicions fins a mitja taula.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del CH Gavà.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 1 - Mont-roig CE  2

 
El Mediterrani va deixar escapar de nou tres punts que semblava que guanyaria sobretot per les jugades de mèrit i pel gol de Fran, que suposava l'1 a 0.Però l'ansietat dels jugadors del Mediterrani va fer que el Mont-roig fes contraatacs amb perill. Els cambrilencs no van saber ficar el ritme adequat de partit i la precipitació es va traduir en pèrdues de pilota que el Mont-roig intentava aprofitar. Així va acabar la primera part.La segona part va ser semblant a la primera amb ocasions dels dos equips pero de nou l'ansietat i precipitació dels locals es va traduir en dos gols gairebé seguits del Mont-roig. Això va fer que la ansietat dels locals es transformés en lentitud i en un joc massa individualista que no es va traduir en gols.El proper partit, el Mediterrani jugarà a la pista del Futsal Valls.

Tennis taula

Segona territorial
CTT Tarraco 1 – Cambrils A Autoplancha Platino 4

Tercera territorial (Grup A)
Cambrils C Canalsmed 4 – Lira Vendrellenca 2

Tercera territorial (Grup C)
CTT Cornudella 1 – Cambrils D Bonadent 4

Equips de promoció
Nàstic A 2 - Cambrils A Autoplancha Platino 3
Cambrils B Autoplancha platino 5 - Almoster D 0

En aquesta jornada, cal destacar l’actuació dels jugadors de base Juanjo Nieto i Julen Untzuaga i els jugadors de Tercera, Richard Behúl, Sergi Pérez, Cristián Gil i Josep Pajuelo.

Comenta aquest article