Informació general

La regidora cambrilenca del PP, Carme Cros, la número deu a la llista del PP per Tarragona a les properes eleccions al Parlament

Per Redacció

Integrants de la llista del PP per Tarragona a les properes eleccions al Parlament

El Partit Popular de Tarragona va presentar el passat 28 d’octubre, a les escales de la Catedral de Tarragona, la llista electoral amb la que pren part en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 28 de novembre.
La llista popular per les comarques de Tarragona està encapçalada per Rafa Luna; com a número dos hi està el polític popular ebrenc, Joan Bertomeu; com a número tres hi ha la Presidenta del PP local de Reus, Alícia Alegret i en quart lloc, el regidor tarragoní, Jordi Roca. En la desena posició d'aquesta llista del PP per Tarragona s'hi troba la regidora cambrilenca, Carme Cros.

Durant l'acte de presentació de la llista popular, el número 1, Rafa Luna, va comentar que "es tracta d'una llista renovadora, formada per gent jove, amb una mitjana d'edat de 43 anys, i equilibrada a nivell de gènere", ja que el 48% d'aquesta són dones i el 52% són homes. Luna també va remarcar que "la nostra voluntat és oferir a tota Tarragona, i a les Terres de l'Ebre una llista arrelada al territori i preparada per donar solucions reals als problemes reals de tots els tarragonins i tarragonines. Tenim un número 2, en Joan Bertomeu, que ha sigut alcalde de Deltebre, i uns números 3 i 4, Alícia Alegret i Jordi Roca, que són regidors a Reus i Tarragona".

Des del Partit Popular s'aspira, en aquestes properes eleccions al Parlament de Catalunya, recuperar el tercer diputat per les comarques de Tarragona.

Comenta aquest article