Esports

Els judokes cambrilencs Oscar Díaz i Carla García queden segon i tercera en el Torneig Internacional Copa Govern d'Andorra

Per Redacció

Oscar Díaz és el segon per l'esquerra i Carla García és la que està acotxada a l'esquerra

El passat dissabte 30 d'octubre, a les instal·lacions del pavelló Joan Alay d'Andorra, es va celebrar el Torneig Internacional Copa Govern d'Andorra. Els cambrilencs Oscar Díaz i Carla García van participar en representació del Club Dojo Lleida en les categories de -81kg i -63kg, respectivament.

Segona posició per a Oscar Díaz

L'Oscar Díaz va realitzar un bon campionat i va aconseguir arribar a la final havent guanyat prèviament tots els combats anteriors. Un cop a la final, es va haver d'enfrontar contra un judoka de Manresa. El judoka cambrilenc va lluitar bé durant els primers minuts, però el seu rival va imposar un ritme de combat molt alt que finalment l'Oscar no va poder seguir. El seu adversari ho va aprofitar per derribar-lo i immobilitzar-lo. Així doncs, es va haver de conformar amb una merescuda segona posició.

Tercera posició per a Carla García

Per altra banda, la judoka Carla García va realitzar un total de quatre combats. Va començar amb bon peu ja que va aconseguir guanyar els dos primers combats. El primer d'aquests el va disputar contra una judoka catalana i el segon contra una judoka francesa. En el tercer combat es va enfrontar a una judoka d'Andorra. En aquest, la cambrilenca Carla García anava guanyant però a falta d'un minut, i a causa d'una errada a l'hora d'agafar-se, va caure derrotada. Tot i així, encara li quedava un combat decisiu per poder optar a la final, però la sort no la va acompanyar i va caure derrotada en menys de deu segons, allunyant-la de la final i havent de conformar-se amb la tercera posició en aquest torneig internacional.

Comenta aquest article