Esports

El Club Nàutic Cambrils guanya la Semana Caixanova de Vigo d'Optimist C

Per Redacció

El regatista Marcelo Cairo va aconseguir la victòria a la categoria d'Optimist C

El Club Nàutic Cambrils va tornar a finalitzar una participació esportiva amb triomf. El Meeting Internacional Pescanova, Semana Caixanova, celebrat el passat cap de setmana en aigües del Real Club Náutico de Vigo, es va saldar amb una important victòria del regatista Marcelo Cairo, adjudicant-se les quatre proves que es van disputar el dia 1 de novembre en la categoria C, per a menors d'11 anys. Amb aquesta victòria, el regatista cambrilenc repeteix triomf aconseguir en l'edició anterior del campionat.

Més de 300 regatistes dels grups A, B i C, procedents de diferents països, van prendre la sortida en la Semana Caixanova de Vigo amb unes condicions meteorològiques molt complicades, fent que algunes de les proves s'hagués de suspendre perquè el vent superava els 30 nussos, acompanyat amb ones de fins a cinc metres.

En el grup A de la general, el guanyador absolut va ser Carlos Robles, del Club Nàutic Vilassar, que tornava també a repetir victòria. Els representants cambrilencs es van quedar lluny de les primeres posicions, destacant Món Cañellas que va aconseguir la vintena posició. Els regatistes del Club ja comencen a preparar la propera prova del calendari, la regata d'Optimist que es celebrarà els propers 27 i 28 de novembre al Masnou, puntuable per la Copa d'Espanya d'Optimist 2011.

Comenta aquest article