Esports

El Club Hípic Castells és l'únic de Tarragona que es classifica per la final de ponis

Per Redacció

Participants a l'hípica de Torredembarra el passat 30 d'octubre

El dissabte dia 30 d'octubre, a l'hípica de Torredembarra, la Federació Catalana d'Hípica va organitzar la final de la lliga de ponis de Catalunya, amb les diferents modalitats de competició. L'únic club de les comarques tarragonines que va classificar genets per la final va ser el Club Hípic Castells, ja que va ser una competició molt disputada entre els diferents clubs de Barcelona i de Girona. Els genets d'aquestes dues demarcacions són els millors de Catalunya i segons indica el Club Hípic Castells, "era de preveure que la competició fos molt ajustada". Tot i així, destaquen la "professionalitat" dels joves genets, "que res tenen a envejar als adults". 

Del Club Hípic Castells participaven a la final quatre genets amb dues categories de doma clàssica, dos a l'AP i dos en alevins. Pel que fa a l'AP, la genet del nostre club, Anna Assens, es va classificar subcampiona de Catalunya mentre que l'altre genet, Fiona Pàmies, es va classificar en una meritòria quarta posició.
 
A l'altra prova d'alevins, la genet del club Castells Èlia Fuxi Bonet quedar classificada en cinquena posició seguida del genet Josep Castells, amb la sisena posició. El Club Hípic Castells es troba "molt satisfet" de la seva actuació a la final de la lliga, i de que "el club sigui punt de referència a Catalunya amb el treball de formació de nous genets".

Comenta aquest article