Els dos equips femenins del FC Cambrils guanyen els seus partits i se situen segons dels seus grups

Equip femení "B" de F-7 del FC Cambrils

Aquest passat dissabte, l'equip femení "B" de F-7 del FC Cambrils va sumar una nova victòria en la quarta jornada de lliga en la seva visita al camp del Sant Salvador, el sisè classificat del grup.

El partit va començar amb els dos equips molt concentrats. L'equip local va posar les coses molt difícils a les cambrilenques, avançant-se en el marcador 1 a 0. El FC Cambrils però, va recuperar-se ràpidament i van aconseguir capgirar el marcador abans de marxar al descans, 1 a 2. En la represa, el partit va seguir la mateixa tònica, amb el Cambrils frenant els atacs de les rivals. Finalment, un penal a favor de les cambrilenques va sentenciar el partit amb el definitiu 1 a 3. Els gols van ser obra d'Ainhoa amb dos i Medi amb un altre. L'alineació cambrilenca va estar integrada per Clàudia, Iris, Gemma, Yeri, Ainhoa, Carla i Claudia, Anna Guiu, Medi, Mireia, Meritxell, Ainoha i Andrea. Amb aquest victòria, l'equip se situa segon per darrere del Tarramar Club de Futbol.

Nova victòria de l'equip "A" de F-11

Per la seva part l'equip "A" de F-11 compta els seus partits per victòries. El passat diumenge va aconseguir un nou triomf molt merescut davant el Boi Sant i continuen a la part alta de la classificació empatat a punts amb el primer classificat, el Cunit. El partit va ser molt disputat per part dels dos equips, el Boi Sant va plantar cara a les noies del Cambrils però un xut de Judith des de fora de l'àrea va obrir el marcador. A continuació, Belén va marcar el segon gol, tot i que pocs minuts després, l'equip local aconseguia retallar diferències amb un gol. Amb el resultat d'1 a 2 s'arribava al descans.
A la segona meitat, un gol en pròpia porteria del FC Cambrils va posar el resultat en suspens. Les cambrilenques van reaccionar i van marcar dos gols més aconseguint el 2 a 4 definitiu. Els gols cambrilencs van ser obra de Judith, dos de Belén i un de Patry. L'alineació del FC Cambrils va estar formada per Andrea, Alba, Ylenia, Cindy, Patry, Judith, Belén, Jessica, Ana Luna, Emi, Esther (Claudia, Ainoha, Alba Gila).