Informació general

Cambrils Obert i la Unió de Botiguers tornen a sortejar 6.000 euros per la campanya comercial de Nadal

Per Redacció

Un moment del sorteig dels 6.000 euros de l'any passat. A la imatge, Daniel Sierra remenant totes les butlletes participants

Falta poc més d'un mes i mig perquè arribi Nadal, època en què les entitats Cambrils Obert i la Unió de Botiguers tornen a organitzar de nou la campanya del sorteig dels 6.000 euros. Des del 15 d'octubre, a diferents botigues de Cambrils s'estan repartint butlletes de participació al sorteig, que es farà el dia 31 de desembre, a les 12 del migdia, davant l'assistència del notari Rafael Martínez. En total es distribuiran unes 100.000 butlletes entre unes 100 o 150 botigues adherides a l'entitat.

Serà el 4 de gener de 2011 quan es lliurarà el premi al guanyador. Aquest acte es realitzarà a la seu de la Unió de Botiguers de Cambrils, al carrer de les Tres Eres. Posteriorment es farà el recorregut pels establiments participants on el guanyador haurà de gastar els 6.000 euros realitzant les compres fins esgotar el premi. La persona afortunada es desplaçarà en un cotxe clàssic durant aquest itinerari, i anirà escoltat per una patrulla municipal.

Comenta aquest article