Cultura

Els Clubs de Lectura de la Biblioteca Municipal reprenen les seves trobades literàries

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió del Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal, el passat divendres a la tarda

El Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal de Cambrils va reprendre les seves trobades habituals –després de l'aturada estieunca– aquest passat divendres a la tarda, i ho va fer amb una sessió emmarcada en el cicle d'activitats "Societats de Cambrils durant la II República". En aquesta ocasió, els membres del club de lectura van encetar la seva primera tertúlia amb l'obra "Vida privada" de Josep Maria de Sagarra. Aquesta sessió també va comptar amb la col·laboració de Montserrat Corretger, professora de literatura de la Universitat Rovira i Virgili, la qual va participar en el comentari d'aquesta obra literària.

Recordem que el Club de Lectura Adult de la Biblioteca Municipal compta amb una vintena d'integrants, els quals es reunixen el darrer divendres de cada mes per comentar una mateixa lectura proposada. De fet, les properes obres a comentar seran "La caverna" de José Saramago, "La señora de roja sobre fondo de gris" de Miguel de Delibes i "La soledat dels nombres primers" de P. Giordano.

En marxa el Club de Lectura Juvenil i Infantil

La setmana passada també es van posar en marxa els altres dos clubs de lectura de la Biblioteca Municipal: el Club de Lectura Juvenil i el Club de Lectura Infantil. El Club de Lectura Juvenil es reunia el passat dimarts 26 d'octubre per comentar les darreres novetats literàries per a joves d'entre 11 i 16 anys; mentre que el Club de Lectura Infantil també es va trobar el divendres a la tarda a les 18 hores. Aquest grup compta amb joves lectors d'entre 9 i 11 anys, els quals van poder triar el proper llibre a comentar: "Les galetes del saló de te continental" de Josep M. Fonalleras.

Comenta aquest article