Esports

Golejada del Cambrils Unió, victòries del Marina i Vilafortuny i meritori empat del FC Cambrils al camp del líder

Per Redacció

Detall del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i l'Aldeana

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 5 - Aldeana 1

La superioritat del Cambrils Unió davant el cuer del grup es va fer palesa en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal. Amb un joc ben viu, el Cambrils Unió li va engaltar tres gols a l'Aldeana durant la primera part del partit. Els gols els van fer Edu, al minut 6; Ricard, al minut 24; i Oribe, al minut 44. La segona part va continuar el domini del Cambrils Unió, un domini que es va traduir en el 4 a 0, obra de Simón, i amb el 5 a 0, a càrrec de Roger. L'Aldeana va fer el seu gol a les acaballes del partit. El Cambrils Unió encara hauria pogut ampliar més el resultat si hagués transformat alguna de les clares ocasions que va tenir durant el partit.
La propera setmana es disputarà el derbi local de Primera Territorial. El diumenge a les 5 de la tarda, el FC Cambrils i el Cambrils Unió es veuran les cares en el que promet ser un apassionant partit.

Jesús Catalònia 1 - FC Cambrils 1

Meritori empat del FC Cambrils al camp del fins aleshores líder del grup, el Jesús Catalònia. El partit va ser poc fluid per part d'ambdós equips, amb poques ocasions de gol. Els locals però, van avançar-se en el marcador en el minut 23 de partit i amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans. Tot i tenir el marcador en contra, el FC Cambrils ho va seguir intentant i fruit d'això va arribar l'empat gairebé a les acaballes del partit, concretament en el minut 79, amb un gol obra de Santi Acedo. Amb aquest punt, el FC Cambrils segueix en la part mitja de la classificació, a dos punts del Cambrils Unió, contra qui jugarà en la propera jornada de lliga.

El Marina es va imposar al Riudecols en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda

Tercera Territorial

Marina
3 - Riudecols 2

Victòria meritòria i complicada del Marina davant del Riudecols, un equip que també està situat a la part alta de la classificació i que va plantar cara amb un bon joc d'atac. En la primera part, el Marina es va avançar en el marcador amb un gol de Suli, tot i que l'alegria de l'equip cambrilenc va durar poc amb el gol visitant, tan sols un minut després. Amb l'empat a u es va arribar al descans del partit. En la represa, els cambrilencs es van tornar a avançar en el marcador amb un gol a càrrec de Diop. Novament, el Riudecols va contestar aquest gol, cinc minuts després, amb l'empat a 2. A falta de deu minuts pel final del partit, els cambrilencs van donar el cop definitiu amb el seu tercer gol, obra del jugador juvenil Yonut. En els darrers instants, el Marina va tenir diverses ocasions per marcar més gols, però el marcador ja no es va moure.
Amb aquesta nova victòria, el Marina se situa en la tercera posició del seu grup de Tercera Territorial. El proper partit serà al camp de La Riba, un equip que està situat en la part mitja de la classificació.

Imatge del partit disputat entre el Vilafortuny i el Porrera el passat diumenge al matí

Vilafortuny
2 - Porrera 0

Important victòria pel Vilafortuny a casa davant del Porrera per un clar 2 a 0. En el minut 5, s'avançava el Vilafortuny amb un gol obra de Gonzalo, mentre que en el minut 22 de la primera part, Raúl marcava el segon per a l'equip cambrilenc. En la segona part, el Vilafortuny  es va dedicar a controlar el resultat, en un partit que va estar marcat per les expulsions, ja que l'àrbitre va expulsar un total de sis jugadors, tres de cada equip. Els jugadors del Vilafortuny Ortiz, Raúl i Álex van ser expulsats per doble targeta groga en el tram final del partit.
Amb aquesta victòria, el Vilafortuny se situa en la catorzena posició del seu grup i escala posicions. El proper partit serà al camp del Riudecols, equip que està situat a la part alta de la classificació.


Bàsquet

BC Tecla Sala B 66 - CB Cambrils 90

Setena victòria consecutiva per a l'equip sènior A del Club Bàsquet Cambrils contra el BC Tecla Sala B, en pista contrària per un clar 66 a 90. El primer parcial del partit es va decantar del costat cambrilenc gràcies a un joc molt encertat en atac i una defensa local força fluixa. En els segons deu minuts, el partit es va igualar, tot i que una sòlida defensa cambrilenca va evitar que els locals retallessin distàncies en el marcador. El parcial en aquest quart va ser de 16 a 16, tot i que el Cambrils va marxar al descans amb els 12 punts d'avantatge assolits en el primer quart de joc. En la represa va seguir la mateixa tònica i el Cambrils va mantenir les distàncies en el marcador. Al final del darrer període, els cambrilencs van anotar un parcial de 0 a 7 que va ser definitiu per endur-se la victòria. Els blanc-i-blaus es van mostrar molt efectius en atac, sobretot des de la línia de tirs lliures, anotant 27 de 35 i també des de la línia de triple. Finalment, còmoda victòria per 66 a 90.
Aquest triomf manté els cambrilencs en la primera posició de la classificació del seu grup. El proper partit del CB Cambrils tindrà lloc el diumenge 7 de novembre al Palau Municipal d'Esports a les 12.15 hores contra el CB Cubelles "B".

Hoquei

Cambrils CH 5 - CP Juneda 8

Segona derrota consecutiva del Cambrils C.H. a casa, que situa als homes de Salva Franch en una complicada situació, i treu a relluir la necessitat de donar a l’equip una nova mentalitat. Dissabte passat, el Cambrils C.H. va mostrar a l'afició la seva cara més fosca. Tot i posar-se 2-0 al minut 13 de partit amb gols de Joan Muñoz (7’) i Joan Roig (13’), la falta d’intensitat i concentració en els cambrilencs va fer que el Juneda, en tan sols 3 minuts, donés la volta al marcador (2-3).La reacció local a la remuntada visitant va venir de la mà de Jordi Franch al minut 17, en el qual es va aconseguir l’empat (3-3), i un minut més tard, el jove Marc Amaré, va retornar l’avantatge pels cambrilencs amb un gol al minut 18 (4-3). La poca consistència del joc local va dur a l’inici de la gestació de la desfeta cambrilenca. En els darrers minuts de la primera part, el C.P. Juneda va recuperar la iniciativa en el marcador. Primer va aconseguir l’empat (4-4) al minut 22, i un minut més tard (23’) el 4-5, amb el qual es va arribar al descans.
A la represa, el marcador va trigar a moure’s, no va ser fins al minut 16, que els visitants van començar a encaminar de la derrota local (4-6). Dos minuts més tard (18’), l’avantatge es va veure incrementat amb un nou gol de la davantera lleidatana (4-7). La tímida resposta local va venir de la mà de Xavi Caparròs “Capi” al transformar una falta directa al minut 19, (5-7). El colofó de la victòria visitant va arribar a 3 minuts del final del partit (22’) amb el vuitè i definitiu gol de la nit (5-8).
El marcador final deixa clar, que els homes de Salva Frach han de fer un canvi, i que aquest ha de ser en positiu. El proper divendres, el Cambrils C.H. visita la pista del C.H. Castellet, el segon classificat de la categoria, un partit que serà tota una prova de foc.


Futbol sala

Nàstic de Tarragona 5 - CFS Mediterrani G.Sirvent 5

El Mediterrani va aconseguir un punt molt valuós de la seva visita a la pista del Gimnàstic de Tarragona, en un partit que va acabar amb empat a 5 gols. El partit va ser molt igualat i en tot moment l'equip cambrilenc es va mostrar molt seriós en defensa, tot i encaixar cinc gols. En atac, els cambrilencs també van mostrar-se molt efectius de cara a porteria i amb molts recursos en atac.
A l'inici del partit, el Nàstic va començar dominant el joc, amb molta possessió de la pilota i pressionant al Mediterrani. Fruit d'aquest domini, els tarragonins es van avançar en el marcador. L'equip cambrilenc però, lluny de posar-se nerviós i cometre errors infantils com havia passat en els primers partits de lliga, va seguir tenint fe en el seu joc i va remuntar el marcador amb dos gols: un d'Àlex, després d'un contraatac i un altre de José Maria després d'aprofitar un rebuig de la defensa contrària. Abans d'arribar al descans, el Nàstic va aconseguir l'empat a 2.
A la segona part va seguir la mateixa tònica, amb el Nàstic dominant la pilota però sense crear gaire perill i el Mediterrani defensant-se. Tot i no crear moltes ocasions, els locals van col·locar-se 4 a 2 en menys de tres minuts. Tot i això, el Mediterrani va seguir creient en les seves opcions i van tornar a empatar el partit, gràcies a dos dobles penals tranformats per Àlex. Gairebé al final del partit, el Nàstic va tornar a avançar-se en el marcador, però el Mediterrani va optar de jugar amb el porter com a jugadors i va aconseguir empatar el partit amb un gol de Fran. Tot i que el marcador ja no es va moure, en el darrer minut del partit, el Mediterrani va tenir tres ocasions de gol molt clares per endur-se la victòria. En una ocasió la pilota va estavellar-se contra el pal, mentre que en les altres dues va faltar punteria en els davanters del Mediterrani per sentenciar la victòria. A falta de 15 segons per al final, l'àrbitre va expulsar un jugador del Nàstic. Tot i la superioritat numèrica en la pista, l'equip cambrilenc no va saber emportar-se els tres punts en una de les pistes més complicades de la categoria.
El proper partit del CFS Mediterrani serà aquest dissabte 6 de novembre al Palau Municipal d'Esports a les 20.30 hores contra el Mont-roig.

Tennis taula

Segona territorial:
Cambrils A- Autoplancha Platinoa 4 - La Selva C 0

Amb aquesta nova victòria, l'equip A del Cambrils ocupa la primera posició de la lliga.

Tercera territorial C:
Cambrils D Canalsmed 5 - CTT Llops E 0

Tercera territorial A
Almoster 0 - Cambrils B Fonda Montserrat 4
La Selva del Camp 4 - Cambrils C Bonadent 2

Equips de promoció:
Cambrils A - Autoplancha Platino 0 - CTT Tarraco 5
Reus C 3 - Cambrils B Autoplancha Platino 2
Cambrils C Autoplancha Platino 1 - Vinaròs 4

En aquesta jornada, cal destacar les actuacions dels jugadors locals: Juanjo Nieto, Enric Rodríguez, Albert Rodríguez, Marc Marchante, Guillermo González. Aquests darrers quatre per la seva participació a l'Open de Barcelona, puntuable per al campionat estatal.

Comenta aquest article