Esports

El Cambrils Golf Par 3 tancarà les portes a finals de mes

Per Judit PinazoAquesta setmana ja es podien veure les fites que marquen l'afectació del nou traçat de la rotonda
El club de pitch and putt Cambrils Golf Par 3 tancarà les seves portes a finals d'aquest mes. El motiu del tancament és la construcció de la nova rotonda d'entrada a Vilafortuny per l'N-340 que afecta directament la totalitat de les instal·lacions.

Segons un comunicat emès pel club, "l'empresa conclou amb el tancament els esforços realitzats durant els últims anys per evitar que el traçat de la carretera afectés de forma total les instal·lacions i poder mantenir d'aquesta manera el club operatiu". Eva Ballarín, directora del Cambrils Golf Par 3, declarava a Revista Cambrils que "la possibilitat de tancar el club existia des de feia temps i sabíem que si la rotonda finalment anava a l'entrada de Vilafortuny per l'N-340, el club hauria de tancar perquè afectava un 40% de les instal·lacions i per mantenir només el camp de pràctiques no ens donaven permisos".

Recordem que l'Ajuntament de Cambrils, a petició dels veïns de la zona i sota recomanació del Ministeri de Foment, havia plantejat la possibilitat de construir la rotonda al límit del terme municipal de Vila-seca. Finalment, però, el passat mes de desembre el Ministeri de Foment va decidir no canviar la ubicació de la rotonda i mantenir en peu el projecte inicial, que contempla la construcció de la rotonda a l'actual N-340 just a la cruïlla amb Vilafortuny.

Les instal·lacions continuaran obertes fins a final d'aquest mes de gener quan està previst que se celebri una festa de cloenda i l'entrega de premis de l'ordre de mèrit, la lliga del club. El club de pitch and putt de Cambrils va obrir les seves portes l'any 2001, des d'aleshores hi han passat milers de jugadors.

Comenta aquest article