Continua la bona ratxa de resultats pels equips femenins del FC Cambrils amb una nova victòria de l'equip B

Els equips femenins del FC Cambrils continuen amb la seva bona ratxa de resultats. Aquest passat dimecres al vespre, l'equip B va jugar el partit que es va ajornar el passat cap de setmana contra el Duesaigües. El duel va estar marcat pel domini cambrilenc, tot i que la falta d'encert durant la primera part va fer que s'arribés al descans amb un ajustat 1 a 0.

A la represa, les jugadores locals van fer gala d'un joc bonic, efectiu i tres gols més que van plasmar el domini a sobre del terreny de joc. En els darrers minuts del partit i, fruit de la relaxació pròpia del còmode resultat, va arribar el gol visitant, després de transformar una de les poques ocasions de gol a l'àrea local. El resultat final va ser un clar 4 a 1. Els gols cambrilencs van ser obra de Clàudia, Carla i dos d'Ainhoa. Van completar l'alineació local, les jugadores Clau, Ana M., Meri, Yeri, Ainhoa. També van jugar Àngels, Iris, Gemma, Ana, Ainhoa i Medi.