Societat

Més de 700 usuaris van participar el passat curs en les activitats del Casal Municipal de la Gent Gran

Per Redacció

Classe de ioga dels usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran

El Casal de la Gent Gran de Cambrils fa balanç del número d'usuaris i de l'acceptació de les activitats que ofereix. Aquestes dades i conclusions van ser exposades durant l'assemblea general que va tenir lloc el passat 26 d’octubre.

Més de 700 persones van participar en les activitats durant el curs 2009-2010

En el darrer curs, més de 700 persones van realitzar diferents activitats al Casal, segons dades facilitades per la directora del Casal Municipal de la Gent Gran, Iolanda Vidiella. La memòria anual deixa entreveure una gran activitat per part dels usuaris habituals del Casal de la Gent Gran. En números, durant l'any 2010, el servei de podologia va atendre més de 1.300 visites; el menjador va servir més de 8.000 menús i la perruqueria va atendre més de 5.400 persones. Respecte a les activitats que poden realitzar els més grans dins del centre, l'oferta és àmplia així com la seva participació. Durant la temporada 2009-2010, han participat en alguna activitat 703 persones. En concret, el Casal ofereix vuit activitats formatives: taller de paper maché; patchwork; pintura a l’oli; decoració d’escaiola; pintura sobre diversos suports; dibuix; pintura sobre roba i puntes al coixí, amb un total 191 alumnes.També proposa cinc activitats esportives: ioga; ioga terapèutic; tai-txí; gimnàstica de manteniment; aeròbic suau i teràpia psicomotriu amb 212 alumnes en total.

Activitats d'estiu i d'altres tallers formatius

A banda, també van tenir lloc tres activitats específiques d’estiu: gimnàstica a la platja; informàtica i iniciació a internet; un curs de formació sobre l'ús del telèfon mòbil; i un programa de prevenció de dependència, que van comptar amb la participació de 179 persones. Finalment, el centre també va organitzar cinc activitats gratuïtes com un taller d'espart; un de sardanes; un de cuina; un d'iniciació a internet i un de ganxet, en els quals es van inscriure 121 persones.

El Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils va obrir les seves portes per primera vegada el 15 de febrer de 1997. L’any 2003 va patir una ampliació de les instal·lacions i va passar a tenir dues plantes augmentant el número d’activitats i d’usuaris de manera progressiva.

Classe d'informàtica al Casal Municipal de la Gent Gran

Comenta aquest article