Societat

Es consumeixen 30.000 tapes i 6.000 litres de cervesa durant la Ruta de la Tapa del Barri Antic

Per Redacció

Dues de les tapes que es van poder tastar durant la campanya Esclat de sabors al Barri Antic

Durant la Ruta de la Tapa pel Barri Antic de Cambrils, batejada amb el nom “Esclat de sabors”, s’han consumit 30.000 tapes i 6.000 litres de cervesa, segons les dades facilitades per l'Ajuntament de Cambrils. La iniciativa, promoguda pel Departament de Promoció de Ciutat, el Pla de Barris i amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i la DO Tarragona, va voler promoure la restauració a través d’una de les característiques més arraigades a un Barri Antic: la cultura de la tapa. Així mateix, ha complert l’objectiu de promocionar i dinamitzar a través la creativitat culinària.
 
Entre el 20 de setembre i el 20 d’octubre, deu establiments del Barri Antic de Cambrils van oferir 5 tapes concretes i canya o copa de vi a un preu d’1,95 euros cadascuna. La iniciativa ha estat molt ben acollida, ja que els establiments han servit un total de 30.000 tapes durant el mes que ha durat la promoció i un  total de 6.000 litres de cervesa.

Guanyadors del lot
 
La promoció incloïa, a més, la possibilitat de completar una targeta que donava l’opció de participar en el sorteig de 10 lots de tres ampolles de vi DO Tarragona i una ampolla d’oli de la Cooperativa Agrícola de Cambrils. Durant la jornada d’ahir es van poder conèixer els noms dels guanyadors. Es tracta de Laura Morales, Pere Martí, Francisco Arauz, Montse Garcia, Damià Capafonts, Magda Juncosa, Jordi Crusells, Maria Jesús; Serafina Rey i Dani Fernàndez.

Comenta aquest article