Cultura

El grup de tendències del Cambrils Art Total presenta la seva darrera exposició pictòrica i escultòrica

Per Berta Ruiz

La mostra, repartida entre la sala Àmbits i l'Espai El Pati, conté peces pictòriques i escultòriques

El grup de tendències diverses del Cambrils Art Total (CAT) va presentar ahir al vespre al Centre Cultural i Ocupacional la seva darrera exposició. La mostra és un recull de les seves obres pictòriques i escultòriques, així com les noves obres que van presentar en el marc de la passada Fira d'Entitats, i que porten per títol "Peus i mans". L'exposició es reparteix entre les dues sales del Centre Cultural i Ocupacional, la sala Àmbits i l'Espai El Pati. Cal destacar que els quadres de l'exposició plasmen un ampli ventall de temàtiques, estils, tècniques i materials.

El regidor de Cultura –Joan Recasens– va ser l'encarregat d'inaugurar l'exposició, acompanyat de la presidenta del CAT, Laura Mestres. Tal com va dir Recasens, aquest col·lectiu d'artistes va néixer l'any 1994 i des d'aleshores ha muntat moltes exposicions. "És bo que hi hagi artistes a casa nostra que facin exposicions i que any rere any es vagi millorant com es pot veure en aquesta exposició", va dir Recasens.

Per la seva part, Laura Mestres va comentar que, "aquesta és una exposició oberta a tot el grup, hi cabem tots amb diferents estils, diferents maneres i diferents formes com es pot veure. A l'Espai El Pati hi ha un petit muntatge que té com a tema principal les mans i els peus, ja que cada any presentem un tema diferent per mostrar-ho en aquesta exposició. Es tracta de treballar aquesta idea i que cadascú faci un treball diferent".

L'exposició del CAT es podrà visitar a la sala Àmbits i a l'Espai El Pati del Centre Cultural fins el proper 20 de novembre.

Comenta aquest article