Esports

El Club Tennis Taula Cambrils suma cinc victòries i només una derrota en els partits del cap de setmana

Per Redacció

Bona part dels jugadors del Club Tennis Taula amb els seus dos entrenadors

Els equips del Club Tennis Taula Cambrils van disputar aquest passat cap de setmana els seus respectius partits de competició. Els resultats van ser els següents: en la categoria de Segona Territorial, l'equip Cambrils - Autoplancha Platino va desplaçar-se a Reus on va endur-se una còmoda victòria davant del Reus Deportiu A per 1 a 4. En la categoria de Tercera Territorial, l'equip Cambrils B - Fonda Montserrat va guanyar a casa per 4 a 3 contra el Nàstic B. Aquest va resultar ser un partit molt igualat, que es va resoldre al final del partit. Per altra banda, el Cambrils D - Canalsmed va guanyar per 4 a 0 a l'Almoster C. En el grup de Tercera C, el Cambrils D - Bonadent va desplaçar-se a Gratallops, on va enfrontar-se davant el Llops. Aquest partit va ser molt ajustat i finalment es va saldar amb una derrota cambrilenca per 3 a 2.

En les categories de base, el Cambrils A - Autoplancha Platino va jugar a Reus contra el Reus A, partit que va acabar amb victòria cambrilenca per 1 a 4. En la mateixa categoria, al grup B, es van enfrontar els equips B i C del Cambrils. Aquest partit es va decantar del costat del Cambrils B, amb un resultat de 3 a 2, en un partit molt igualat.

Pel que fa als jugadors més destacats dels partits jugats durant el cap de setmana, cal destacar les actuacions de Raúl Draga i Zulema Romero en les categories de base, i Guillermo Servetti en les categories superiors.

Comenta aquest article