L'equip femení "A" del FC Cambrils suma una nova victòria amb un contundent 9 a 0 davant del Quintinenc

Un moment de partit de l'equip femení "A" del FC Cambrils, disputat el passat diumenge als camps municipals de futbol

Aquest passat diumenge, l'equip femení "A" del FC Cambrils no va deixar perdre la possibilitat de sumar tres nous punts a casa amb una contundent victòria davant del Quintinenc.

Les noies cambrilenques van sortir molt decidides i segures, amb un joc per les bandes que arribava fàcilment a l'àrea contrària. Per contra, les rivals no van oferir cap resistència durant els 90 minuts de partit. De fet, es va arribar al descans amb un clar i còmode 5 a 0. En la represa, el partit va oferir un joc més lent i amb menys ocasions de gol, però a la recta final del partit les cambrilenques van tornar a prémer l'accelerador i van ampliar el marcador final arribar al definitiu 9 a 0.

Cal destacar l'actuació de la jove davantera cambrilenca Ylenia, que va ser la màxima golejadora del partit amb 5 gols. Els restants van ser obra d'Ainhoa que va marcar dos i de Belén que va marcar dos més. Aquesta victòria posa novament a l'equip femení "A" del FC Cambrils en la segona posició de la classificació a només dos punts del líder. L'alineació del partit va ser la següent: Andrea, Lola, Esther, Ylenia, Ainoha, Emi, Cindy, Anna Luna, Judith, Lili, Alba, Carla, Gemma, Alba Gila, Belen i Àngels.

Per altra banda, l'equip femení "B" no va jugar, i el seu partit va ser ajornat. Aquest es jugarà avui dimecres a 20 hores davant del Duesaigües.