Derrotes del FC Cambrils i del Cambrils Unió mentre segueix la ratxa de victòries del CB Cambrils

Primera Territorial
El davanter del FC Cambrils Eze controla la pilota davant la pressió d'un jugador de l'Alcanar

FC Cambrils 0 - Alcanar 1

Pas enrere del FC Cambrils en la seva lluita per ser al grup dels 12 primers classificats del grup. La derrota d'ahir a casa ha deixat l'equip en 13a posició. El FC Cambrils va jugar amb poca consistència i va exhibir un joc desordenat. L'Alcanar, fins ahir empatat a punts amb els cambrilencs, va jugar amb més ordre i va obtenir el premi del gol i del triomf. L'únic gol del partit el va marcar l'Alcanar al minut 39.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp al camp del líder, el Jesús Catalònia.

Ulldecona 2 - Cambrils Unió 1

Tampoc va aconseguir cap punt el Cambrils Unió a la seva visita al camp de l'Ulldecona. El partit va ser força disputat. L'Ulldecona es va avançar al marcador al minut 3 de partit i el Cambrils Unió aconseguia empatar 7 minuts després. L'Ulldecona va aconseguir el gol de la victòria al minut 71. Tot i les ganes de remuntada, el marcador ja no es va moure més.
La propera setmana el Cambrils Unió jugarà a casa contra l'Aldeana.

Tercera Territorial

Porrera 1 - Marina 1

El Marina visitava aquest dissabte el camp del Porrera, on van aconseguir emportar-se un punt a l'empatar a un gol. Els cambrilencs es van avançar al marcador al minut 30 de la primera part amb un gol de Ruben. El partit va seguir molts minuts més amb aquest resultat però els locals van pressionar molt als cambrilencs i van aconseguir el gol de l'empat al minut 40 de la segona part. En aquests moments, el Marina és quart a la classificació general.
El proper partit serà dissabte a la tarda al camp municipal de futbol contra el Riudecols.

Alcover B 2 - Vilafortuny 3

L'equip cambrilenc va aconseguir emportar-se aquest cap de setmana tres punts gràcies a la victòria contra l'Alcover B per 2 a 3. A la primera part, tot i que els visitants van dominar el partit, no hi van haver gols i es va arribar al descans amb empat a zero. Ja a la segona part van arribar els gols. El primer, al minut 20, va ser de Maikel; el segon, que aconseguia l'empat a un, arribava al minut 22 per un penal ocasionat pel defensa cambrilenc Granero. Al minut 30, Fonfreda feia el 1 a 2, i al 35, era Ortiz qui posava el 1 a 3 al marcador. Ja a l'últim minut, degut a una falta a la banda esquerra, l'Alcover aconseguia retallar distàncies i fer el 2 a 3 definitiu. El proper partit serà contra el Porrera al camp municipal de futbol.

Jugada corresponent al partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el CB Cambrils i el Montblanc

CB Cambrils
77 - CB Montblanc 72

Nova victòria del CB Cambrils. Els cambrilencs s'emportaven aquests sisè encontre de la temporada. L'equip s'enfrontava al CB Montblanc, als que han guanyat per 77 a 72. Tot i així, cal destacar que el partit va ser bastant igualat en tot moment, i que la victòria final no es va decidir fins l'últim període.

El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a la pista del BC Tecla Sala B

Jugada corresponent al partit disputat el dissabte a la tarda entre el Cambrils CH i el Bell-lloc

Hoquei

Cambrils CH 2 - Aigua Veri C.P. Bell-lloc 7

Decepció del Cambrils C.H. per la contundent derrota davant el Aigua Veri C.P. Bell-lloc. Un Cambrils sense recursos, i amb poca ambició, no pot superar un Bell-lloc, que sense massa esforços s’emporta els tres punts de la seva visita a Cambrils. Els homes de Salva Franch van començar obrint el marcador al minut 9’ de la mà del capità Joan Roig (1-0). Però una resposta contundent dels lleidatans, va donar la volta al marcador. L’empat va arribar al minut 16’ (1-1). Dos minuts més tard, fruit d’una nova jugada ben trenada dels visitants, va dur el 1-2 al marcador. Faltaven 6 segons pel descans, quan el Bell-lloc va fer pujar el 1-3, que semblava definitiu abans d’anar-se’n als vestidors, però una afortunada jugada del local Marc Bullich, al darrer segon de la primera part, va portar la il·lusió a la grada local al transformar el 2-3.

Iniciada la segona part, el joc local no millorava, i els visitants ho van aprofitar. Un nou gol del Bello-lloc al minut 2’ de la represa (2-4), va confirmar que el Cambrils hauria de millorar molt si volia remuntar el partit. Però, no tant sols no va reduir l’avantatge els locals, sinó que 7 minuts més tard, els visitants l’ampliaven (2-5). El Cambrils no trobava la manera de posar en perill la portaria visitant, i els minuts passaven sense saber com canviar el signe del partit. La impotència dels locals en atac i la falta d’agressivitat en defensa, va dur al inevitable 2-6 al marcador. La desfeta local va arribar a 2 minuts del xiulet final, un nou gol del Bell-lloc (2-7), va portar la decepció a l’afició cambrilenca. Dissabte vinent, el Cambrils té l’oportunitat de rectificar davant la seva afició amb la visita del Construccions Farrerons C.H. Juneda. La victòria és gairebé necessària, però la millora en el joc i una major actitud de l’equip és imprescindible.

Darrers moments del partit diputat aquest passat dissabte entre el Mediterrani i el Patxanguerus

CFS Mediterrani G. Sirvent 5 - Patxanguerus d’Alforja 0

El Mediterrani va aconseguir aquest passat dissabte la seva primera victòria de la temporada. Seguint amb la línia dels últims partits, el seu esforç i la seva entrega, aquesta vegada sí es van veure recompensats. En un principi es presentava un partit força complicat, tot i que un primer gol marcat pels local ben aviat va posar la victòria de cara. El primer gol a favor va ser fruit d'una pèrdua de pilota dels Patxanguerus al mig del camp, fet que va propiciar que els visitants no poguessin jugar a allò que més els hi agrada, que és tancar-se al darrere i sortir al contraatac. Passaven els minuts i el Mediterrani frenava qualsevol contraatac dels visitants, mentre que els locals es mostraven molt efectius en atac. Només als últims minuts de la primera part la situació semblava canviar. Amb el partit controlat el Mediterrani només s’enfrontava als errors que l’havien condemnat en d'altres partits: la precipitació i els riscos innecessaris en defensa. Dos gols gairebé consecutius van fer que el Mediterrani tingués la victòria molt més a prop, mentre els Patxanguerus s'enfonsaven una mica més i no estiguessin afortunats de cara a porteria. Amb dos gols més, el Mediterrani arrodonia la golejada.
El proper partit del Mediterrani es disputarà el proper dissabte 29 d'octubre a la pista del Nàstic de Tarragona.