Esports

Quatre dels set equips del Club Tennis Taula Cambrils inicien la temporada amb victòria

Per Redacció

Alguns dels jugadors del Club Tennis Taula de Cambrils amb els seus entrenadors

Els equips del Club Tennis Taula Cambrils van iniciar els primers partits de la temporada 2010-2011 el passat cap de setmana, i ho van fer amb bon peu. Dels set equips del club, quatre van aconseguir la victòria i només un va caure derrotat. Els altres dos equips van descansar en aquesta primera jornada.

L'equip Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino de segona territorial va disputar el seu partit el passat divendres 15 d'octubre davant l'AER Reus i va guanyar amb un clar resultat de 4 a 1. En la lliga de tercera territorial categoria A, el Cambrils B - Fonda Montserrat es va enfrontar al Cambrils C - Canalsmed, amb victòria pel Cambrils B per 4 a 0. Per altra banda, en la lliga de tercera territorial categoria C, el Cambrils D - Bonadent va jugar a casa davant Els Mets de Els Guiamets i també va imposar-se per 4 a 1. Els equips cambrilencs Cambrils B i Cambrils C de Tercera territorial categoria A van enfrontar-se. El partit es va saldar amb victòria pel B per 4 a 0.

En la lliga de promoció categoria A, el Cambrils A - Autoplancha Platino va jugar en camp contrari i va enfrontar-se a l'Almoster C. Els cambrilencs van vèncer per 5 a 0.

Comenta aquest article