Esports

Quatre patinadores del Club Patí Cambrils es classifiquen per a la Copa Catalana de Patinatge Artístic

Per Redacció

Foto de grup de les cambrilenques que van participar al Trofeu de Tardor del Reus Deportiu

Les patinadores cambrilenques Núria Plana, Marta Sorribas, Judit Estivill i Laia Plana es van classificar  per a la Copa Catalana de Patinatge Artístic a l'aconseguir pujar al podi en el Trofeu de tardor que es va celebrar el passat diumenge 17 d'octubre a la pista del Reus Deportiu.

Núria Plana va obtenir la primera posició en la ategoria sènior; Marta Sorribas va ser primera en la categoria júnior; Judit Estivill va ser segona en la categoria juvenil i Laia Plana va ser tercera en la categoria cadet. La resta de patinadores cambrilenques participants també van obtenir uns bons resultats: Rebeca Franqueza va ser quarta i Marina Fornós va ser cinquena en la categoria júnior; Nerea Mestre va quedar sisena i Irene Mialet va ser setena en la categoria juvenil; Patrícia Muñoz va acabar cinquena, Claudia González va ser novena i Ariadna Estivill va quedar catorzena en la categoria cadet i Cristina Pérez va aconseguir la setena posició en la categoria infantil. La Copa Catalana se celebrarà a Lleida el cap de setmana del 6 i 7 de novembre .

Per altra banda, el proper 26 d'octubre, s'iniciaran de nou els entrenaments del Pla Pilot de Tecnificació de Patinatge Artístic que organitza la Federació Catalana i que va començar el gener d'aquest any. En aquest pla hi participen tres patinadores cambrilenques: Sheila Hurtado, Paula Bonillo i Alba Muñoz.

Comenta aquest article