Societat

Una cinquantena de joves participen en la VI Jornades de Rol celebrades a Vilafortuny

Per Raquel Samaniego

El Centre Cívic va acollir diferents jocs i activitats de rol durant tot el dia

Per sisè any consecutiu, una cinquantena d'amants i aficionats al rol van poder gaudir dissabte d'una jornada dedicada exclusivament a aquests jocs i activitats. El Departament de Joventut, en col·laboració amb l'entitat La Torre de l'Alquimista, van organitzar aquesta jornada al Centre Cívic de Vilafortuny, des de les 9 del matí fins les 8 de la tarda. La llarga trajectòria d'aquesta jornada ha fet que sigui considerada com reunió imprescindible durant l'any per a tots aquells aficionats al rol o que sentin curiositat per ell.

Les activitats que es van celebrar són les mateixes que la d'altres anys: un torneig de Joc Màgic, el Gathering, amb persones de tota la província. Paral·lelament i portat per diversos membres de l'associació, hi haurà demostracions de jocs de rol; un concurs de coneixements de l'àmbit, la justa de cavallers, projecció de films i un espai obert a aquelles persones que desitgessin portar jocs i competir en un ambient agradable i entretingut.

Amb aquesta iniciativa, l'entitat vol donar a conèixer la cultura del rol i la seva estratègia, entra d'altres aspectes. La principal línia d'acció és la de mostrar al jovent aquest tipus d'activitat des d'una vista absolutament pràctica i entretinguda, donant l'opció de jugar i divertir-se amb el rol.
Durant tot el dia van jugar a diferents jocs a les sales del Centre Cívic de Vilafortuny

Comenta aquest article