Esports

El pilot Michael Parra, de l'equip Astro's de Cambrils, obté el primer títol de Promoracc 50

Per Redacció

Els pilots de l'equip Astro's el dia de la seva presentació oficial, a finals d'abril

El dimarts 12 d'octubre es va disputar l'última carrera de la copa catalana de velocitat, al circuit Motorland d'Alcanyís. Després d'una jornada passada per aigua, el pilot de l'equip Astro's, Michael Parra, de 8 anys, que corre en la categoria de Promoracc 50 cc i que estava a tres punts per obtenir la primera posició, es va fer amb la pole del circuit. Durant la primera i segona mànega, marcant una gran diferència amb el seu principal rival, va obtenir el primer títol de la Copa Catalana. El mateix dia també es va celebrar la final de Promoracc 70, amb la participació del pilot cambrilenc Xavi Maza, d'11 anys, que va quedar en segon lloc de la classificació territorial i el novè de la Copa Catalana.

Així mateix, el pilot més veterà, Francesc Matamoros, de 44 anys i que corre en la categoria Supermotard Fun2, obtindrà el proper 14 de novembre, amb la darrera carrera, el primer lloc en la territorial i el cinquè en la catalana. Per altre lloc, el pilot Enric Badia, de 37 anys, que corre en la categoria Extreme 1000 cc, només va poder participar en una carrera, obtenint així el tercer lloc.

El mecànic i cap de l'equip, Rafel Muntané, es manifesta "molt orgullós" dels seus pilots, ja que "aquest any han treballat molt dur, han entrenat molt i han fet un bon equip demostrant que poden aconseguir grans classificacions". El pròxim any, tots els pilots continuaran competint en les mateixes categories que enguany. Per posar punt i final a la temporada, el dia 30 d'aquest mes es celebrarà la festa de l'equip Astro's on estaran tots els pilots, familiars, amics i tots els seguidors.

Comenta aquest article