Esports

El Cambrils Unió surt derrotat del camp de l'Ampolla en el partit ajornat a l'inici de la competició

Per Redacció

Partit del Cambrils Unió, aquesta temporada

L'Ampolla 1 - Cambrils Unió 0

Ahir al vespre es va jugar a l'Ampolla el partit corresponent a la primera jornada de lliga i que va ser ajornat per la mort sobtada del jugador del Reus Deportiu Jordi Pitarque, fill de l'Ampolla.
El partit es va saldar amb la derrota del Cambrils Unió per un gol a zero, gol aconseguit per l'Ampolla als 15 minuts de la segona part. Després d'un inici de partit de tempteig, el joc de l'Ampolla es va anar imposant sobretot per la manca d'encert dels cambrilencs. El Cambrils Unió estava ben situat però a diferència d'altres partits, no hi va haver combinacions al centre del camp sumat al fet que les arribades per les bandes van ser escasses. L'Ampolla, per la seva part, amb una defensa molt ordenada i eficaç, no va donar opció als davanters cambrilencs i, amb passades llargues, va crear molts problemes a la defensa del Cambrils Unió fins el punt de que el porter Pau va ser l'heroi d'aquesta primera part.
La segona part es va iniciar de la mateixa manera fins que al quart d'hora de la represa l'Ampolla va marcar el seu gol. A partir del gol el Cambrils Unió es va estirar i va pressionar de valent l'Ampolla, estavellant-se una i altra vegada amb la seva defensa i amb el seu porter, el cambrilenc Mata. Dues ocasions de gol al darrer tram del partit van ser l'escàs bagatge del Cambrils Unió, ahir a la nit, al municipal de l'Ampolla.
Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió jugarà al camp de l'Ulldecona.

Comenta aquest article