El cambrilenc Cristòbal Ramírez, formant parella amb Antomi Ramos, es proclama campió d'Espanya de tennis platja

Un moment de l'entrega de trofeus amb Antomi Ramos i Cristóbal Ramírez amb les copes de campions d'Espanya de tennis platja

El cambrilenc Cristóbal Ramírez, formant parella amb Antomi Ramos, es va proclamar campió d'Espanya de Tennis Platja al campionat celebrat aquest passat cap de setmana a Sitges. La final del Campionat d'Espanya la van disputar contra els campions de Catalunya 2010, Roger Mir i Bruno Barrientos, a qui van guanyar amb dos sets pels resultats de 6-2 i de 6-1. Cal destacar que durant tot el campionat disputat aquest passat cap de setmana, els campions no van perdre cap set ni tan sols van arribar al tie break. El campionat el van disputar 29 parelles masculines i 13 femenines.

Cristòbal Ramírez, que està cursant estudis d'Inef a Canàries, és un jugador que prové del volei platja. Precisament, aquest darrer estiu, formava part de l'equip guanyador de les 24 Hores de Volei Platja, disputades a la platja del Regueral de Cambrils. El pas al tennis platja el va fer ara fa un any i mig en el Trofeo Rector de la Universidad de Las Palmas.