Informació general

Cambrils participa en l'assemblea general de l'Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques

Per Redacció

La regidora de Turisme de Cambrils –Ana López– atenent els mitjans de comunicació durant l'assemblea general de l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic

La setmana passada va tenir lloc a Lleida una nova assemblea general de l'Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic, de la qual Cambrils n'és soci fundador. Entre d'altres temes, es va fer repàs de les actuacions realitzades al llarg d'aquest 2010, com ara la presentació del club de producte Tasting Spain, Saborea España, a Madrid al passat mes de juliol i la presència de la marca en el pavelló estatal a la Fira Internacional de Shanghai.

Cinc ciutats se sumen a l'associació

En aquesta darrera assemblea s'hi han sumat ja les cinc noves destinacions que formen part de l'associació: les ciutats de Saragossa, València, Ciudad Real, Albacete i Badajoz. La incorporació d'aquestes es va aprovar en l'assemblea el passat més d'abril a Palma de Mallorca. Durant aquesta darrera trobada es va fer repàs també del portal web de Saborea España, club al quan pertany l'associació de destinacions juntament amb les associacions professionals de la FEHR, Eurotoques y Facyre. Es va analitzar la presència i l'actuació a la propera fira Hostelco de Barcelona, i es va discutir sobre la millor presència en canals de comercialització que s'estan estudiant per al proper any.

Cambrils, un referent gastronòmic a nivell estatal

El conveni marc amb la Secretaria General de Turisme també va ser protagonista de l'assemblea, així com les treballs que prendran forma el proper 2011, com per exemple, una complerta i detallada diagnosi del turisme gastronòmic al país. Segons la regidora de Turisme de l'Ajuntament Cambrils, –Ana López–, "formar part d'una associació com aquesta i poder prendre decisions juntament amb destinacions del nivell gastornòmic de Sant Sebastià, Santiago de Compostel·la, Lleida, Lanzarote, Gijón o Valladolid, situa el municipi de Cambrils entre els pioners i més actius motors en favor del turisme gastronòmic. La feina que s'està duent a terme per part de l'associació està sent molt efectiva i ens avala també el treballar plegats amb socis com ara la FEHR. En aquest sentit, des de fa més de dos anys, l'Associació de Destinacions està fent un profund treball de posicionament de destinacions gastronòmiques i Cambrils, per tota la seva trajectòria i ara per formar part d'aquesta elit de destinacions és referent en gastronomia a nivell de tot l'Estat".

Comenta aquest article