El pilot Xavi Maza queda subcampió territorial de 70 c.c i novè al campionat de Catalunya de motociclisme

El pilot cambrilenc durant la darrera prova disputada al circuit d'Alcanyís Motorland Aragón, el passat 12 d'octubre

El passat dissabte 2 d'octubre, el pilot cambrilenc Xavi Maza va participar en la sisena prova de la Copa Catalana de motociclisme, PromoRACC, al circuit de Móra d'Ebre. Després del bon paper que el cambrilenc va realitzar a la prova de Vic, l'equip tenia bones sensacions, els entraments lliures van anar bé i la pista estava freda però amb bona adherència. Després de les proves qualificatives, Maza va quedar quart del seu grup sortint des de la setena posició de la graella de sortida.

12è a la prova de Móra d'Ebre

En el primer revolt de la primera mànega, quatre pilots van caure, mentre que el cambrilenc es va situar en l'onzena posició després de no realitzar una bona sortida. Aquesta posició la va mantenir fins al final de la cursa. En la segona mànega, Maza va situar-se en la dotzena posició, lloc que va mantenir fins al final, quedant 12è en la classificació general. Amb aquests resultats, el pilot cambrilenc va assolir 69 punts dels 100 possibles. Cal destacar que el seu company d'equip, Michael Parra en la categoria de 50 c.c., va ser segon, aconseguint un altre pòdi per a l'equip cambrilenc Astros Equip Competició.

10è a la prova d'Alcanyís

Per altra banda, el passat 12 d'octubre es va celebrar la setena i darrera prova de la Copa Catalana de velocitat PromoRACC, Trofeig LUMA, al Circuit d'Alcanyís, Motorland Aragón. Aquest va ser un dia passat per aigua, en el qual Xavi Maza va poder córrer les dues mànegues en un sol grup donada l'amplada i la longitud del circuit.
Als qualificatius, el cambrilenc es va clasificar en la vuitena posició de la graella de sortida. A la primera mànega, va fer una bona sortida es va col·locar en la setena posició, mantenint-la fins al final de la cursa. A la segona mànega va situar-se en la dotzena posició, la qual va mantenir fins al final, quedant 10è en la suma de las dues mànegues. En aquesta prova, el cambrilenc va sumar 70 punts més.

Després de les dues proves disputades, el pilot cambrilenc Xavi Maza ha aconseguit la novena posició del campionat de Catalunya i el subcampionat territorial de 70 c.c. El seu company, Michael Parra ha aconseguit ser campió de Catalunya en la categoria de 50cc. Aquests són doncs, els primers títols que assoleix l'equip cambrilenc Astros Equip Competició, amb Rafel Muntaner com a cap de l'equip.

Xavi Maza a la moto, i al seu costat, el mecànic i cap de l'equip Rafel Montaner