Esports

Important victòria del Cambrils Unió i del FC Cambrils que els permet mantenir-se a la zona mitjana de la classificació

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial

Moment del partit disputat aquest passat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i La Cava, al nou estadi municipal

Cambrils Unió 2 - La Cava 1


Victòria del Cambrils Unió a casa davant de La Cava per un ajustat 2 a 1. L'equip cambrilenc va dominar amb claredat la primera part, en la qual va saber aprofitar les ocasions de gol que va tenir. Gairebé a l'inici del partit, cap al minut 10, els locals s'avançaven en el marcador amb un gol de Mañas. Aquest primer gol els hi va donar força tranquil·litat per portar el pes del partit. Així doncs, el domini cambrilenc es va tornar a materialitzar poc abans de finalitzar la primera part, al minut 38, amb un segon gol. En aquest cas, l'autor de la segona diana va ser Edu. Amb el 2 a 0 es marxava al descans. A la represa, el joc del partit es va capgirar, coincidint amb l'expulsió d'un jugador de La Cava, i l'equip visitant es va mostrar més efectiu, davant d'un Cambrils Unió que perdia intensitat. El minut 79, la Cava aconseguia marcar el seu únic gol, mentre el Cambrils Unió va saber suportar la pressió i endur-se els tres punts de la victòria. Amb aquesta victòria, l'equip cambrilenc se situa a meitat de la taula classificatòria, concretament a la novena posició.
La propera jornada el Cambrils Unió es desplaçarà fins al camp de l'Ulldecona.

La Sénia 0 - FC Cambrils
1

Important victòria del FC Cambrils fora de casa per la mínima, 0 a 1, davant La Sénia. El partit va ser força igualat per part d'ambdós equips, tot i que els cambrilencs van desplegar un joc més intens i van oferir una millor actitud de cara a endur-se la victòria final. Als primers minuts de la segona part va arribar el gol cambrilenc a càrrec de Pau, el qual va fer pujar l'únic i definitiu gol del partit que va ser suficient per a la victòria del FC Cambrils. Amb aquest triomf, el FC Cambrils pren una mica d'aire a la classificació i se situa onzè en la classificació.
El proper partit del FC Cambrils serà a casa davant l'Alcanar.

Tercera Territorial

Marina 3 - Alcover B1

Bon partit del Marina i nova victòria a casa davant l'Alcover B per 3 a 1. Cap al minut 32 de la primera part, el Marina s'avançava en el marcador amb un gol de Rubén, resultat amb el qual es va arribar al descans. Poc després de la represa, el Marina tornava a marcar amb un altre gol de Rubén, fent pujar un còmode 2 a 0 en el marcador. No obstant, l'Alcover va respondre ràpidament, dos minuts més tard, amb el seu únic gol. Gairebé al final del partit, al minut 38, Suli –que havia entrat de la banqueta– va marcar el tercer i definitiu gol del Marina. Cal destacar que tot i el resultat final, l'Alcover es va mostrar molt combatiu i va oferir una bona imatge, tot i que finalment, el Marina va endur-se els tres punts. Amb aquesta victòria, el Marina segueix a la part alta de la classificació. El proper partit de l'equip cambrilenc serà al camp del Porrera.

Vilafortuny1 - Maspujols 2

Nova ensopegada del Vilafortuny a casa davant el Maspujols, actual líder del grup. L'equip cambrilenc va tornar a tenir la sort d'esquena i tot i quallar un molt bon partit, no va tenir encert de cara a porteria. En la primera part, els visitants es van avançar en el marcador i van tornar a fer-ho a l'inici de la segona. Tot i el resultat advers, el Vilafortuny va seguir lluitant i al minut 30 va arribar l'únic gol cambrilenc, obra de Miguel. El mateix jugador va disposar d'una altra claríssima oportunitat, sol davant del porter, tot i que no va saber aprofitar-la. Des del Vilafortuny també es va reclamar un penal, que no va ser xiulat per l'àrbitre. Finalment, victòria visitant. Amb aquesta nova derrota, el Vilafortuny se situa a la part baixa de la classificació. El proper partit s'enfrontarà contra l'Alcover B.

Bàsquet

Reus Deportiu B 43 - CB Cambrils 56

Nova victòria per a l'equip sènior A del CB Cambrils i ja en van cinc de cinc en el que portem de temporada. En aquest cas, l'equip cambrilenc es va desplaçar a la pista del Reus Deportiu B, al qual van superar per un clar 43 a 56.
El primer període de joc va estar marcat per les nombroses faltes personals i pel baix parcial anotador. En el segon quart va seguir la mateixa tònica i es va arribar al descans amb un baix marcador de 22 a 34, tot i que l'avantatge cambrilenc va incrementar la seva renda. En la represa del tercer període, l'equip cambrilenc es va mostrar molt més encertat en atac i més intens en defensa, assolint una renda de 23 punts, insalvables per a l'equip local. En els darrers deu minuts, el Cambrils es va dedicar a administrar la renda de punts. El Reus Deportiu es va dedicar a llençar des de la línia de triple i va aconseguir un parcial favorable de 15 a 6, tot i que la renda del CBC va ser suficient per endur-se la victòria final i sumar la cinquena consecutiva.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a casa davant el CB Montblanc.

Hoquei

Reus Deportiu B 3 - Cambrils CH 5

El Cambrils C.H. va aconseguir la primera victòria de la temporada a la pista del Reus Deportiu “B”, un dels equips que encara no havia perdut cap partit. Tot i que els locals van ser els encarregats d'inaugurar el marcador (1-0), els minuts següents van ser de domini cambrilenc. Els visitants es van refer del desavantatge inicial, remuntant el partit amb dos gols abans d’arribar-se al descans (1-2).
Durant els primers minuts de la represa del partit, els homes de Salva Franch van incrementar la diferència al marcador fins arribar a un sorprenent (1-4). Però, el Reus Deportiu no estava disposat a encaixar la primera derrota de la temporada, i menys a casa davant la seva afició. I així va ser, la reacció local va venir en forma de dos gols, que escurçaven la diferència al marcador, i deixaven un ajustat (3-4). Si bé, les primeres jornades de la temporada, els cambrilencs van tastar l’amargor de perdre els punts als darrers minuts de partit, en aquesta ocasió la sort es va posar de part dels homes de Salva Franch. Del possible empat a quatre, es va passar al definitiu 3-5, una victòria merescuda i esperada pels cambrilencs. Destacar l’actuació del porter David Barriche que va demostrar estar en un bon moment de joc i de maduresa esportiva. D’altra banda, aplaudir la decisió del tècnic, Salva Franch, que ha confiat un cop més amb la base, al tornar a convocar, i donar l’oportunitat al juvenil Ricard Vidal de poder gaudir d’uns minuts davant el Reus Deportiu.
Dissabte vinent, el Cambrils rep la visita del Aigües Veri Bell-lloc, una nova oportunitat per confirmar la remuntada davant l’afició.

Handbol

CH Cambrils 37 - CH Montgrí 31

Comenta aquest article