Esports

La judoka cambrilenca Carla García es proclama campiona del 38è Torneig Internacional "Ciutat de Barcelona"

Per Miquel A. Díaz

Carla García amb la copa obtinguda al 38è Torneig Internacional de judo "Ciutat de Barcelona"

El passat dissabte 9 d'octubre es va celebrar el 38è Torneig Internacional de judo "Ciutat de Barcelona" a les instal·lacions de l'INEFC de Barcelona. Enguany, aquest clàssic torneig que marca l'inici de la temporada, va deixar de banda el format de competició per equips i va passar a disputar-se en format individual. Va comptar amb la participació de judokes d'Itàlia, França, Irlanda, Suïssa, Suècia, Finlàndia, de la comunitat de Madrid i també de Catalunya.

Primera posició per a la cambrilenca Carla García

La judoka cambrilenca Carla García del Dojo Lleida va participar en la categoria de -63kg on va disputar tres combats, els quals va guanyar per "ippon" (màxima puntuació). En el primer combat, la cambrilenca es va enfrontar a una judoka italiana. L'enfrontament va resultar difícil, ja que aquesta rival era físicament molt forta, tot i així, Carla García la va acabar guanyat per immobilització en la lluita al terra. El segon combat, contra una judoka catalana, el va superar per projecció, una de les seves tècniques especials. Ja en la final, només quedava un últim combat decisiu per optar a la primera posició. Aquest últim combat el va disputar contra una judoka francesa a la qual va projectar i, una vegada al terra, la va immobilitzar, aconseguint així la primera posició en el Torneig Internacional "Ciutat de Barcelona".

Cinquena posició per al cambrilenc Òscar Díaz

La representació masculina cambrilenca va anar a càrrec d'Òscar Díaz, judoka representant del Dojo Lleida. L'Òscar, tot i realitzar uns bons combats no va tenir tanta sort. Va realitzar un total de quatre combats –dos guanyats i dos perduts– amb la qual cosa va haver de conformar-se amb la 5a posició en aquest torneig.

Comenta aquest article