Esports

L'embarcació Turismo Do Algarve del Club Nàutic Arenys, guanyadora de la II Copa Catalana J80 organitzada pel Club Nàutic Cambrils

Per Redacció

La regata va disputar-se en aigües cambrilenques els passats 9 i 10 d'octubre

L'embarcació Turismo Do Algarve, representant del Club Nàutic Arenys, es va proclamar guanyadora de la II Copa Catalana J80 Trofeu Costa Daurada, organitzada pel Club Nàutic Cambrils el passat cap de setmana en aigües cambrilenques. Turismo Do Algarve, patronejada per Dani Folch es va endur el trofeu, el qual va estar marcat per les escasses diferències entre els primers classificats. L'embarcació La Frau d'Alberto March del Club Nàutic Cambrils va assolir un meritori segon lloc, mentre que en tercera posició es va situar l'embarcació Negroni patronejada per Jorge Tarré del Real Club Nàutic de Barcelona.

Regata marcada per les condicions climatològiques

La II Copa Catalana J80 va estar marcada per les condicions climatològiques. El vent de llevant del dissabte 9 d'octubre i el mestral del diumenge dia 10 va superar els 12 nusos, fet que va afavorir la competició per a les catorze embarcacions inscrites. La pluja també va fer acte de presència durant els dos dies de regata. Per aquest motiu, i per evitar que alguna de les sis proves a disputar-se es pogués anul·lar, el dissabte es van realitzar quatre proves puntuables, deixant les restants per a la jornada de diumenge. Segons ha manifestat el director esportiu del Club Nàutic Cambrils –Tete Sabaté–, "la II Copa Catalana ha estat tot un èxit, ja que s'ha incrementat el nombre de participants respecte a la primera edició", passant d'onze a catorze. Per la seva part, el president del Club Nàutic Cambrils –Joaquim Oliva– també ha volgut destacar "l'esforç organitzatiu" per consolidar la Copa Catalana de J80.

Comenta aquest article