Cultura

L'espectacle Le Cirque Dèjà vu enceta aquest diumenge el programa "Diumenges al teatre"

Per Redacció

Le Cirque Dèjà vu de la Companyia La Baldufa es presentarà el proper diumenge a les 18 hores

Aquest proper diumenge 17 d'octubre al Teatre del Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere s'encetarà un nou programa del cicle de teatre familiar "Diumenges al teatre", que des de l'any 2001 organitza el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. Aquesta proposta va néixer amb la voluntat d'aproximar les arts escèniques, el teatre, els mims, les titelles, el circ i la màgia al públic familiar.

Le Cirque Dèjà vu enceta el programaaquest diumenge

La programació d'aquesta tardor, que anirà d'octubre a desembre, s'iniciarà aquest proper diumenge a les 18 hores amb l'espectacle Le Cirque Dèjà vu de la Companyia La Baldufa. Le Cirque Dèjà vu és la història d'en Fausto i l'Anselmo –dos padrins, dos comediants, dos pallassos, dos amics–, els quals es troben diàriament i recorden com era la vida en el seu petit circ i com duien la il·lusió de poble en poble. Un matí, els records s'aturen quan l'Anselmo es posa malalt. El seu amic Fausto serà l'encarregat de fer sentir les experiències passades i els records ja viscuts a l'Anselmo en el seu particular "dèjà vu".

Dues actuacions més als mesos de novembre i desembre

Després d'aquesta primera actuació, la programació dels "Diumenges al teatre" seguirà el dia 21 de novembre amb l'espectacle "La parada d'en Peret" a càrrec de la companyia cambrilenca La Tremenda. La Parada d'en Peret és un divertit espectacle pedagògic sobre els hàbits alimentaris i la vida del mercat tradicional mediterrani. Per tancar l'any 2010 i el primer trimestre d'actuacions, el dia 5 de desembre en el marc de la Festa Major de la Immaculada, tindrà lloc l'espectacle "En Joan sense por" de la companyia Egos Petits.


Totes les obres estan programades a les 18 hores al Teatre del Casal Parroquial de l'Església de Sant Pere, i el preu de les entrades és de 3 euros a partir dels 3 anys. La programació de "Diumenges al teatre" compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en el marc del programa "Cultura en gira".

Comenta aquest article