Esports

Victòria a domicili del Cambrils Unió, empat a casa del FC Cambrils i derrotes contundents de Marina i Vilafortuny

Per Redacció

Futbol

Primera Territorial

El jugador del FC Cambrils David pugna amb un jugador del Jesús i Maria amb Pedro i un altra jugador visitant al darrera

FC Cambrils 1 - Jesús i Maria 1


Empat a casa d'un FC Cambrils que es presentava, de nou, amb pocs efectius. Concretament 8 jugadors eren baixa per la qual cosa l'entrenador, Joan Ferraté, va haver de completar la convocatòria amb jugadors del Marina i del juvenil. La primera part es va acabar amb un empat a zero comptabilitzant-se una clara ocasió del FC Cambrils poc abans del descans i poca cosa més a destacar. A la segona part el Jesús i Maria va sortir amb més convicció i al minut 53 feia el seu gol. A parir d'aquest moment, els visitants van jugar a contenir i a assegurar el resultat mentre que el FC Cambrils es mostrava inoperant i amb poca capacitat per arribar amb perill a l'àrea del rival. Va ser al darrer minut del descompte quan Gerard Llobet, amb una jugada de crac, va creuar la pilota davant el porter rival aconseguint el gol de l'empat. Un gol que, tal i com havia anat tot, es va celebrar com gairebé una victòria per la banqueta local.
El FC Cambrils disputarà el seu proper partit la setmana vinent, al camp del la Sènia.

Nàstic B 1 - Cambrils Unió 3

Contundent victòria del Cambrils Unió a casa del filial del Nàstic. Els cambrilencs es van avançar, a la primera part, amb un gol d'Edu. A la segona part els cambrilencs van sortir disposats a sentenciar el partit i al minut 71 Joel aconseguia el segon gol. El Nàstic marcava el seu gol, poc després, i aconseguia escurçar distàncies però tot seguit Oribe feia el definitiu 1 a 3 que sentenciava el partit i propiciava tres valuosos punts que permeten al Cambrils Unió sortir del grup de descens.
La propera setmana el Cambrils Unió rep a casa al la Cava.

Tercera Territorial

Maspujols 5 - Marina 2

Derrota del Marina al camp d'un dels tres equips que encapçalen la classificació, el Maspujols, per un contundent 5 a 2, en un partit força complicat per a l'equip cambrilenc. L'inici del partit va ser força esperançador per al Marina que va avançar-se en el marcador amb un gol. A la represa però, dues errades dels cambrilencs van propiciar que l'equip local capgirés el marcador amb dos gols. Amb el marcador a favor, el Maspujols va dominar el partit i van anar caient els gols del seu costat. El Marina va tornar a marcar, però no va poder aconseguir treure cap punt d'aquesta visita.
Tot i aquest resultat negatiu, el Marina està situat a la part alta de la classificació, concretament en el cinquè lloc.
El proper partit serà a casa contra l'Alcover B.

Pobla de Mafumet 5 - Vilafortuny 1

Nova ensopegada del Vilafortuny al camp de la Pobla de Mafumet, un dels equips líder d'aquest grup, per un clar 5 a 1. Al minut 30 de la primera part, els locals s'avançaven en el marcador després d'aconseguir un gol en un possible fora de joc. Per la seva part, el Vilafortuny va comptar amb nombroses baixes i tan sols va poder realitzar un sol canvi en tot el partit. A més, l'equip cambrilenc també va tenir la mala sort de cara, xutant dues vegades als pals i una altra al travesser. De fet, en la primera part, després d'un xut de falta de Miguel, la pilota va tocar al pal i va rebotar en el cos de Fontfreda, fent entrar la pilota a dins de la porteria. L'àrbitre va anul·lar el gol per unes possibles mans del jugador del Vilafortuny. En la segona part, la Pobla de Mafumet va desplegar un joc de contraatac que l'equip cambrilenc no va saber frenar. Els gols van anar caient fins col·locar un 5 a 0 en el marcador. Al final del partit, Fontfreda va marcar el gol de l'honor per al Vilafortuny.
Amb aquesta nova derrota, el Vilafortuny es manté a la part baixa de la classificació amb 3 punts sumats.
La propera jornada rebrà a casa el Maspujols, un dels líders del grup.

Bàsquet

CB Cambrils 65 - La Selva 60

Quarta victòria consecutiva del CB Cambrils en un espectacular inici de temporada que l'ha col·locat líder. El partit d'ahir diumenge, precisament, l'enfrontava al segon classificat, el la Selva, un equip, fins ara, també imbatut. El partit va ser molt igualat enregistrant-se moltes alternances en el marcador. No va ser fins el quart període que el partit es va decantar cap els interessos del CB Cambrils. Els cambrilencs amb una bona defensa i amb un intens robatori de pilotes, no van permetre que els visitants fessin cap cistella de dos punts i només aconseguissin 3 triples a més dels 4 punts dels 9 possibles des de la línea de tirs lliures. Els locals en canvi, van fer 7 cistelles de dos punts i, des de la línia de personal, 6 punts dels 8 possibles. El parcial aconseguit pels de Toti en aquest període va ser de 20 a 13, que els hi va donar la victòria pel resultat de 65 a 60.
La propera setmana el CB Cambrils juga a fora contra el Reus Deportiu B.

Hoquei

Un jugador del Cambrils CH en una jugada del partit contra el Montbui disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Cambrils CH 2 - HC Montbui 2


El Cambrils C.H. va deixar escapar dos punt més de la seva pista davant la visita del H.C. Montbui, aquest passat dissabte. El marcador el va inaugurar el capità cambrilenc, Joan Roig, al definir una jugada local, quan només es portaven 3’30” de joc (1-0). El partit començava amb bones sensacions, però a mesura que passaven els minuts, el marcador no es movia. Va ser el minut 15 quan va arribar el gol de l'empat visitant, un gerro d'aigua freda pels homes de Salva Franch, que no tan sols es veien incapaços d'incrementar l'avantatge en el marcador, sinó que veien com els hi empataven el partit (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
L’inici de la segona va venir marcat per les poques oportunitats de gol, en una i altra porteria, i per l'actitud conservadora dels dos equips. Un gol del cambrilenc, Joan Muñoz al minut 14 va tornar la il·lusió i l'esperança als locals de pensar en la primera victòria de la temporada. Però a 4 minuts del final, es va tornar a repetir el malson que persegueix aquest inici de temporada als cambrilencs. Un gol del visitants va tornar la decepció entre els aficionats locals, que vam veure com s'esfumaven dos punts més als últims minuts de partit (2-2). Tres de les quatre jornades de lliga disputades pels homes de Salva Franch han acabat en empat.
La propera jornada, el Cambrils té un compromís més que difícil a la pista d'un dels líders de la categoria, el Reus Deportiu.

Futbol sala

Dos jugadors del Botarell davant el porter del Mediterrani en una jugada en la que no hi va haver gol, en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

CFS Mediterrani G. Sirvent 2 - Botarell FS 4


Derrota pel Mediterrani, en un partit que va tenir dues parts ben diferenciades. En la primera, l'equip cambrilenc va desplegar un joc de combinació i fruit d'això va dominar el joc i el partit. El Botarell per la seva part, va disposar una defensa molt endarrerida que propiciava els xuts de mitja i llarga distància per part dels jugadors cambrilencs. En el minut 4 de partit, Marce aconseguia el primer gol després d'un xut ajustat al pal. Quatre minuts després, el porter local Raúl salvava l'empat amb una meritòria aturada. Només tres minuts més tard, Fran tornava a marcar pel Mediterrani després que Rennan el deixés sol davant el porter amb una passada al primer toc. Els locals dominaven el marcador i la seva intensitat defensiva també obligava el Botarell a buscar les seves ocasions al contraatac. Amb 2 a 0 es va arribar al descans.
En la segona part, el Mediterrani va perdre totalment la possessió de la pilota, cosa que va propiciar que el Botarell llancés nombrosos atacs, cada vegada amb més perill. Els locals van intentar contrarestar aquest joc amb atacs precipitats. En el minut 11 de la segona part, dues grans aturades d'Alejandro evitaven el primer gol visitant. A partir del minut 14 però, es capgira la situació. Després d'un contraatac fallat per part local, en el desplegament defensiu es comet una falta que va donar lloc al primer gol visitant. Sense gairebé reacció va arribar l'empat i dos gols més, gairebé seguits. En un altre contraatac fallat un jugador del Mediterrani és expulsat. Jugant amb quatre, els locals van intentar escurçar distàncies però el marcador ja no es va moure.
La propera setmana el Mediterrani li toca descans de la competició.

Handbol

La Salle Bonanova 24 - CH Cambrils 24

Comenta aquest article