Esports

Ivan Cervantes es proclama campió d'Espanya en la categoria d'scratch

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'Ivan Cervantes participant a la darrera prova del campionat d'Espanya d'E2, disputada a Súria a meitats del passat mes de setembre (Fotografia de Roser Solé)

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes va sumar ahir diumenge un nou títol de campió d'Espanya d'scratch, després de la darrera prova disputada a la localitat de Palomares (Almeria). Amb aquest nou títol, Cervantes ja suma set dobles Campionats d'Espanya, és a dir, en les dues categories de competició, tant en scratch com en la seva categoria. Recordem que fa uns pocs dies, el pilot cambrilenc s'adjudicava el campionat estatal en la categoria E2.

Cal destacar que aquesta última prova del campionat estatal es va veure afectada per les fortes pluges caigudes en la zona i per la modificació d'una part del recorregut. L'organització va decidir escurçar la prova per garantir la seguretat dels pilots participants. Al cambrilenc Ivan Cervantes tan sols li feia falta puntuar per adjudicar-se el títol, tot i que finalment van endur-se la cursa i va guanyar el campionat en la categoria d'scratch amb un clar avantatge per sobre dels seus competidors. Cervantes va finalizar la prova 17 segons més ràpid que el segon classificat, el pilot de Yamaha, Cristóbal Guerrero.

En la classificació final de la categoria d'scratch, Cervantes ha acabat amb un total de 210 punts, després d'endur-se la victòria en totes les proves, excepte en tres. En segon lloc i en tercer lloc han finalitzat els pilots Cristóbal Guerrero, que ha quedat a 29 punts de Cervantes, i Juha Salminen de BMW que ha quedat a 59 punts del cambrilenc.

Comenta aquest article