Cultura

La sala Àgora acull l'exposició d'art emergent "Cos i ànima", un recull d'obra plàstica i videoart d'artistes tarragonins

Per Lluís Rovira i Barenys

Roger Benet i Timidesa Atrevida van interpretar unes peces musicals a la inauguració de l'exposició Cos i ànima, el passat divendres al vespre, a la sala Àgora

Amb el ritme de la música conceptual de Roger Benet acompanyat del dj Timidesa Atrevida es va donar el tret de sortida, el passat divendres al vespre a la sala Àgora, a l'exposició Cos i ànima, una dècada d'art emergent. Aquesta exposició multidisciplinar acull els treballs d'un seguit d'artistes de la demarcació de Tarragona que han exposat, aquests darrers anys, a la sala d'exposicions del servei territorial de Cultura de la Generalitat. Tal com explicava el comissari de l'exposició, Blai Mesa, a Revista Cambrils Diari Digital, "s'ha fet un recull d'obres exposades en aquesta sala del servei territorial, des de l'any 2004 que és quan es va posar en marxa. En tot aquest temps hi han exposat una vuitantena d'artistes". A l'exposició Cos i ànima hi ha obres d'Ariadna Parreu, David Gàzquez, Cecília Vendrell, Jordi Erola, Marc Navarro, Marta Roigé, Raquel Friera, Robert Vilaplana, Roger Caparó i Txell Tort, en l'apartat plàstic, i d'Alejandro Rodríguez, Arnolfini, Cítrico Catódico, David Fernàndez i Gerard Gil, en l'apartat de vídeo.
També s'ha fet un web de l'exposició on s'hi poden veure tots els catàlegs de totes les exposicions i una selecció de vídeos dels que s'han mostrat, també, a les diferents exposicions.

Aquesta exposició es va inaugurar el passat mes de gener i s'ha exposat a Tarragona, el Vendrell, Montblanc, Lleida i Falset. A Cambrils s'hi estarà fins el proper 20 de novembre i, després, anirà a Vandellòs-l'Hospitalet i, posteriorment, a Barcelona. L'acte d'inauguració d'aquest passat divendres va anar a càrrec del regidor de Cultura, Joan Recasens, i del director del servei territorial de Cultura de la Generalitat, Adam Manyé.

Comenta aquest article