Societat

El Parc del Pinaret balla a ritme de country a la II Trobada organitzada per l’associació cambrilenca 'No pot ser, no pot ser'

Per Raquel Samaniego

Un moment de l'exhibició de ball country, ahir a la tarda, al Parc del Pinaret

El bon temps d’ahir diumenge va permetre que l’associació cambrilenca de Ball Country ‘No pot ser, No pot ser’, ballés una cançó rere l’altre al Parc del Pinaret. A partir de les 11 del matí, tothom que ho desitgés va poder aprendre a ballar country —un estil tradicional americà—, a càrrec dels professors Anna Parellada i Joan Juncosa. Ja a la tarda, a partir de les 18 hores, es va fer una exhibició d’aquest ball amb diferents grups procedents de diversos punts de Catalunya, com van ser Aspa, Borges Blanques, Sarral, Vimbodí i Vilanova de Bellpuig.

L’associació cambrilenca compta ja amb més de 20 adeptes a aquest ball, molts dels quals ahir no van poder assistir a la trobada. Per aquest motiu, segons aquesta entitat, de cara a l’any vinent, per a la celebració de la III Trobada Country, podrien plantejar-se canviar de dates. De totes maneres, el que tenen clar és que hi haurà continuïtat d’aquesta trobada entre diferents grups catalans.

Comenta aquest article