Societat

L'Hereu de Cambrils, Jordi Sánchez, és elegit com a Hereu de les Comarques Tarragonines

Per Lluís Rovira i Barenys

Jordi Sánchez, entremig de la Pubilla de les Comarques Lleidatanes i la Pubilla de les Comarques Tarragonines, poc després de ser proclamat Hereu de les Comarques Tarragonines

L'Hereu de Cambrils 2010, Jordi Sánchez,
ha estat proclamat com a nou Hereu de les Comarques Tarragonines i primer Fadrí de Catalunya. L’elecció ha tingut lloc aquest passat cap de setmana a Figueres, on s’ha celebrat el certamen de l’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya. Juntament amb aquests dos títols, també s’han elegit els hereus i les pubilles de les diferents demarcacions territorials.

Representació cambrilenca

Cambrils ha estat representat en aquest certamen per l’Hereu de Cambrils, Jordi Sánchez, i per la Pubilla de Cambrils, Mireia Rovira. L’elecció de l’Hereu i la Pubilla de Catalunya ha acollit 29 candidats a Hereu i 39 a Pubilla, representant a 50 poblacions de Catalunya. Per a tots els candidats i candidates, el cap de setmana ha estat força intens ja que des del dissabte al matí i durant tot el dia es van haver de sotmetre a un examen escrit i, posteriorment, a una entrevista davant un jurat qualificador. La jornada del dissabte va culminar amb la celebració d’un sopar de gala que amb el comiat dels hereus i pubilles del 2009 va tenir el seu moment més àlgid.

La proclamació dels hereus i pubilles 2010 es va fer el diumenge al matí a la Rambla de Figueres, després d’un cercavila pels carrers de la capital de l’Alt Empordà. Després de la proclamació, als Hereus i les Pubilles elegits els espera una important tasca de representació per diferents punts geogràfics tant del territori català com de fora.

La delegació cambrilenca, formada per Jordi Sánchez, Mireia Rovira i Meritxell Llorens ( de la comissió de Pubilles de Cambrils), en un moment de la cercavila pels carrers de Figueres

Comenta aquest article