El pilot Xavi Maza aconsegueix una bona classificació a la darrera prova de motociclisme

El pilot cambrilenc, el número 61, va participar en la darrera prova de la Copa Catalana

El passat cap de setmana, el dissabte 18 de setembre, el cambrilenc Xavi Maza tenia la cinquena prova de la Copa Catalana de motociclisme, PromoRACC, al circuit d'Osona, a Vic. Desprès de 15 dies d’inactivitat, ja que va patir una forta caiguda als entrenaments lliures al circuit d’Alcarràs, Maza va anar a Vic a intentar no perdre més punts. Aquell dia, però, les condicions meteorològiques no eren les més favorables i l'objectiu del pilot era, sobretot, poder acabar la carrera.

El dia estava ennuvolat, però la pluja no va fer acte de presència, tot i que la pista encara estava humida. Xavi Maza va aconseguir classificar-se i sortir el sisè a la graella. A la primera mànega va fer una bona sortida i es va col·locar a la quarta posició, mantenint-la fins la tercera volta, que a causa d'una caiguda d'un company el va haver d'esquivar, quedant finalment a la cinquena posició fins a final de la cursa. A la seva mànega, va sortir en setè lloc, posició que va mantenir fins al final. El cambrilenc va poder aconseguir 82 punts dels 100 possibles. La propera cursa serà el dia 3 d'octubre a Móra d'Ebre.