Esports

Ensopegada del Cambrils Unió, victòria fora de casa del FC Cambrils i golejada del Marina davant del Vilafortuny per 8 a 0

Per Redacció

Un jugador del Cambrils Unió intenta rematar una pilota dins de l'àrea del Gandesa en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Primera Territorial

Cambrils Unió 0 - Gandesa 1

Primer partit de la temporada pel Cambrils Unió que es va saldar amb derrota. Els cambrilencs van mantenir un bon nivell a la primera part, lluitant pel control del partit però sense crear massa ocasions de gol. El Gandesa, per la seva part, anava creant alguna clara ocasió de gol fins que al darrer minut de la primera part va aconseguir el gol. A la segona part el panorama va canviar i el Cambrils Unió es va ensorrar. Tot i jugar durant mitja hora contra 10 per expulsió d'un jugador del Gandesa els cambrilencs van ser incapaços de crear cap ocasió clara de gol i fins i tot va ser el Gandesa, més ben posicionat al camp, qui va dominar aquesta segona part.
El Cambrils Unió jugarà la propera setmana al camp del Torredembarra.

Salou 1 - FC Cambrils 2

Primera victòria del FC Cambrils aquesta temporada. El Salou va dominar els primers compassos del partit i va aconseguir avançar-se en el marcador amb un primer gol al minut 17 de partit. El FC Cambrils va aconseguir neutralitzar aquest avantatge amb un gol d'Andreu al minut 32 de partit. Poc després, al minut 35, el FC Cambrils perdia el seu jugador Hugo per expulsió al veure la segona targeta groga. Tot i aquesta circumstància adversa, el FC Cambrils va oferir una bona imatge i va ser el dominador de la segona part. El gol de la victòria el va fer Samu al minut 84 de partit.
El FC Cambrils disputarà el proper partit de lliga a casa davant el Calafell.

Tercera Territorial

Marina 8 - Vilafortuny 0

Segona jornada de competició amb el derbi cambrilenc de Tercera Territorial com a plat fort. El partit, disputat el passat dissabte a la tarda, va tenir al Marina com a clar dominador que va aconseguir un 8 a 0 davant el Vilafortuny. La primera part es va acabar amb un 3 a 0. Rubén va ser el golejador de la tarda, amb 5 gols. Els altres tres els van fer Jesús, Rafa i Gerard.
Després d'aquest resultat i de la victòria aconseguida la setmana passada al camp del Vimbodí, on es va imposar per 5 a 7, el Marina s'ha situat com a primer de grup. Per contra, el Vilafortuny se situa a la cua de la classificació després d'aquesta derrota i de la derrota de la setmana passada a casa davant el Vallmoll en un partit que va perdre per 0 a 3.
La propera setmana el Marina jugarà al camp de l'Almoster mentre que el Vilafortuny ho farà al camp del Vimbodí.

Bàsquet

AAEET Masia Bou "A" 60 - CB Cambrils 75

L'equip sènior A del CB Cambrils va iniciar amb bon peu la temporada 2010-2011 amb una primera victòria. Els cambrilencs van vèncer en camp contrari a l'AAEET Masia Bou "A" de Valls amb un resultat de 60 a 75. A l'inici del partit, el joc i l'anotació van ser força fluixos per part d'ambdós equips, de fet, el primer parcial va finalitzar amb un curt 11 a 8. Al segon període, les anotacions van millorar i l'equip cambrilenc va capgirar el marcador, marxant al descans amb un favorable 26 a 28. En la represa del partit, el joc dels cambrilencs va millorar amb una defensa molt intensa que va dificultar el joc d'atac rival i els hi va permetre assolir un parcial de dotze punts a favor. El darrer quart es va iniciar amb un resultat força favorable pel Cambrils, amb parcials de fins a 18 punts. Tot i així, els locals no es van donar per vençuts i en alguns moments van arribar a retallar distàncies. L'encert anotador cambrilenc va permetre mantenir les distàncies i aconseguir un còmode resultat final de 60 a 75 i la primera victòria de la temporada.

Hoquei

CE Vendrell 6 - Cambrils CH 6

Divendres passat, el Cambrils CH va inaugurar la nova temporada amb un empat a la pista del CE Vendrell, després d'un partit molt igualat que es va resoldre als darrers minuts de joc.
L'inici del partit va venir marcat per la igualtat en el joc i el marcador. No va ser fins al minut 11 de la primera part que el cambrilenc, Joan Muñoz va fer pujar el primer gol de la nit (0-1). La resposta local no es va fer esperar, un penal assenyalat en contra del Cambrils va suposar l'empat (1-1), però a la jugada següent, el col·legiat castigava el Vendrell amb una pena màxima, que el cambrilenc Joan Roig no va desaprofitar (1-2), avançant novament als visitants. El ritme frenètic dels dos equips va trencar el partit, i 20 segons més tard del gol del Cambrils, els locals van tornar la igualtat al marcador (2-2), que es va tornar a trencar, quan Joan Roig, anotava el tercer gol pels cambrilencs (2-3) al minut 12’28”. A cinc minuts del final de la primera, el Vendrell anotava de nou, i tornava l'empat (3-3), amb el qual es va arribar al descans.
Si a la primera part, el Cambrils va anar sempre per endavant al marcador, a la segona part, la cosa va canviar. Al minut 8, els del Baix Penedès van trencar l'empat (4-3), i van agafar la iniciativa al marcador, però un gol del cambrilenc Joan Muñoz va neutralitzar la diferència portant la igualtat al marcador (4-4). Els vendrellencs van tornar a avançar-se amb un gol al minut 15 (5-4), però una ràpida resposta del capità cambrilenc, Joan Roig, mig minut més tard del gol local va empatar novament el partit (5-5). Els locals no volien renunciar a la victòria, i a 8 minuts del final van fer el sisè gol de la nit (6-5). Semblava que el Vendrell s'enduria els tres punts, però en el darrer minut de joc, Carles Veciana, anotava l'últim gol del partit, i deixava el marcador amb el definitiu 6-6.
El Cambrils va patir massa per a endur-se un sol punt de la pista d'un recent arribat a la categoria.

La setmana vinent el Cambrils rep la visita del CP Vilafranca a les 19:30 hores al Palau Municipal d'Esports. Aquest mateix cap de setmana, la resta d'equips del club inicien la competició oficial, però abans, dimarts dia 21 a les 20:00 hores, hi ha previst l'acte de presentació oficial del Cambrils CH al Palau Municipal. Al finalitzar la presentació, l'equip sènior de 1a Catalana s'enfrontarà amb el A.E. Montblanc en un partit amistós.

Comenta aquest article