Societat

L'Agrupament Escolta Gent de Mar celebra la setmana de l'Agrupament amb un sopar a la fresca

Per Lluís Rovira i Barenys

El sopar de l'Agrupament Escolta Gent de Mar es va fer a la plaça de l'Església de Sant Pere

La plaça de l'Església de Sant Pere va ser l'escenari de gran part de l'activitat que l'Agrupament Escolta gent de Mar va desplegar el passat dissabte a la tarda. Un sopar d'escoltes i caps juntament amb els pares i les mares va aplegar unes 170 persones en una nit força agradable. El sopar va ser la culminació d'una tarda de festa en la que els escoltes van participar en una gimcana pels carrers del Port.
A banda d'això, poc abans del sopar es va fer el pregó de la setmana de l'Agrupament. Enguany va anar a càrrec de Dolors Sabaté que va fer una explicació de les seves vivències com a escolta.

La setmana de l'Agrupament dóna el tret de sortida a un nou curs que s'inicia amb un canvi en la direcció. Albert Recasens pren el relleu de Dani Fortuny i juntament amb Alba Colom són els caps de l'Agrupament. Una qüestió prioritària per l'Agrupament Escolta, en aquests moments, és aconseguir un local per a fer la seva activitat ja que a finals d'aquest curs s'acaba el conveni de cessió de l'antic bar de la zona esportiva de Cambrils Badia, que des de fa dos anys, dóna cabuda a una part de les activitats dels escoltes.

Comenta aquest article