Esports

El Nàstic de Tarragona s'endú el 6è Trofeu de presentació del CFS Mediterrani-G.Sirvent

Per Redacció

Un moment del partit disputat el passat dissabte entre el Mediterrani i el Pradell

Aquest passat dissabte a la tarda es va disputar al Palau Municipal d'Esports el 6è Trofeu de presentació del CFS Mediterrani-G.Sirvent. Després de la disputa dels diferents partits, el Nàstic de Tarragona en va resultar el vencedor de la competició.

El Nàstic s'endú el trofeu

En el primer partit del torneig, el Mediterrani va enfrontar-se al Pradell FS en un partit molt igualat que finalment va acabar amb un empat a zero gols. En el següent partit, el Nàstic va imposar-se per la mínima al Mediterrani (0 a 1) en un encontre molt disputat, amb oportunitats molt clares per a l'equip local. En el tercer partit, el Nàstic va tornar a sumar una nova victòria davant del Pradell per 1 a 0, tot i que el Pradell va tenir diverses ocasions de gol al final del partit.

Renovació del CFS Mediterrani

En el seu trofeu de presentació, el CFS Mediterrani es va presentar amb moltes novetats a l'equip. De la temporada passada, només Marce, David, Fran i José M. segueixen a la plantilla, la qual compta de moment amb tretze jugadors. De fet, al torneig de dissabte es va notar la falta de rodatge i la manca de compenetració entre els jugadors, fet que s'anirà corregint amb els entrenaments. El club afronta la nova temporada amb molta il·lusió i optimisme, i segueix treballant per intentar no patir tant com en les tres darreres temporades.

Comenta aquest article