Informació general

Es posa en marxa l'horari d'hivern de les tres línies d'autobús urbà

Per Redacció

Plànol de les tres línies de transport urbà

El passat 7 de setembre, coincidint amb l'inici del nou curs escolar, es va posar en marxa l'horari d'hivern de les línies d'autobús urbà, el qual s'allargarà fins el 22 de juny de 2011. D'acord amb l'enquesta realitzada i les dades d'ús que s'han adquirit al llarg de la passada temporada, el servei s'optimitza adequant les línies als usos de l'horari escolar i apropant les parades als nuclis de població amb major densitat, tal com s'ha informat des de l'empresa Aparcam.

Les tres línies d'autobús urbà –L1-Llevant, L2-Ponent i L3-Centre– s'han modificat per fer front a les demandes i horaris dels usuaris. Així doncs, en la L1-Llevant s'han fet ajustos de freqüència per manca d'ús i ajustos a l'horari escolar; en la L2-Ponent també s'ha fet un lleuger canvi del recorregut, per apropar les parades als punts de major densitat de població; mentre que la L3-Centre s'ha modificat arribant fins a Nou Cambrils.

Pel que fa a dades de l'ús de l'autobús urbà, durant el 2009 es van assolir un total de 17.398 viatgers, mentre que fins al juliol d'enguany s'ha arribat als 15.622. La línia de ponent és la que mostra un major nombre de viatgers.

Comenta aquest article